onsdag den 31. august 2011

Dagen derpå.. efter mit "jomfru løb"

øv øv.. sikke en fiasko jeg følte mig igår da jeg var den som havde dårligste tid ud af 28 startende fra jobbet. De fleste andre kvinder/piger løb det på 24,25,26 osv min og sløve, tunge, dårligt kondi klumpede mig løb det på f.. 32 min.

Det var sgu en nitte oplevelse. Alles "søde, opmuntrende og venlige" kommentarer var, at jeg skulle da ik være sur, ked, skuffet over min tid. Det var jo flot i sig selv at jeg kom igennem osv. MEN.. du kan tro nej. Det var ik godt nok for mig. Følte mig som den dummeste og største fiasko.
Hvorfor er det man kan have det sådan?

Idag taler jeg så med veninden som lige er startet med at løbetræne for små 2 uger siden.. hun løber så allerede 5 km på 29-30 min INKL en hel del snak. ??? Jeg har virkelig den største lyst til at lægge mig ned og stor tude. HVAD FANDEN gør jeg som er så forkert at jeg ikke kan være med? Altså mht at løbe det på samme tid og uden gåpauser.. ?

Synes det er sååå demotiverende at jeg ik formår bare at have lidt medvind i de ting jeg kaster mig ud i.
Her tænker jeg nu pt mest på sport.

Mange siger, "det er da fedt at du er kommet igang, du sidder ik bare derhjemme i sofaen men kommer ud" osv osv. "det er jo en start".. den kan jeg bare ik rigtig bruge til noget.
Det er i mit hovede at jeg ik er tilfreds. Andre er jo vel tilfredse ang mig - det er jo ik noget de behøver forholde sig til og sålænge jeg gør det dårligere end dem, tja.. så er jeg jo ingen "trussel" for dem.

Damn hvor jeg mangler motivationen til at komme videre, holde det ved lige og se de positive små sejre som der siges at være tilstede.
Hvorhenne?

Bare jeg kunne formå at få vendt mit eget syn på det. At jeg selv kunne være tilfreds med min indsats og bare være glad for hvad jeg gør og kan pt. Det kan jeg bare ik.. Øv hvor er det altså træls.
;((((

Må se om jeg kan finde på nogle motiverende positive ord til mig selv i aften... jeg tror dog bare ik på dem endnu... men alle siger at siger man det til sig selv mange gange nok så tror man på det på et tidspunkt. Før eller siden... tja... vi får se ;(

Ingen kommentarer: