onsdag den 24. februar 2021

Vinterferiens planer - eller mangel på samme

 Vinterferien er slut for i år. For mit vedkommende kun med en fridag. Vi holder nogle flere senere, når det er blevet lidt varmere. 

Normalt er vinterferien gerne der man går biffen, ned på biblioteket og låne en masse bøger til godnatlæsningen. Vi plejer gerne enten at være i skoven eller en tur på naturlegepladsen. Ofte er vi på en forlænget weekend i Sverige sammen med et vennepar i deres hus deroppe. Der er simpelhen den skønneste skov lige ved siden af, samt selve grunden er super stor. 


I år bliver der ingen tur til Sverige, men jeg håber der er åbnet så meget op, at vi kan komme med dem derop til efteråret. Det er også super smukt deroppe om efteråret hvor skoven så står i efterårsfarver og vi plejer at gå på svampe jagt. Et år fandt vi faktisk ret så mange kantereller. Mums !


Jeg tror dette års vinter ferie for mange har været meget anderledes. Ikke kun pga alle dem som normalt ellers tager på skitur, men lige så meget alle os andre som plejer at være i DK. Denne tid med pandemi, må man godt nok betegne som værende meget anderledes end vi nogensinde har været vant til. 

Jeg drømmer om, at vi finder vej ud af vores boble snart og foråret kommer med sin forårs solskin, forårsblomster og forhåbentligt flere åbne steder. 

Vi fik dog lavet disse fine is lanterne mens det var frostvejr. Så lidt kreative har vi da været. 😃





Ingen kommentarer: