fredag den 26. februar 2021

Fredags favoritter og weekendens planer #15

 Denne weekend er der ingen hundetræning, så vi skal i stedet blot øve os på de ting vi gennemgik sidste uge. Altså det er jo noget vi skal øve os på hele tiden, og det gør vi skam. Han har lige lært at starte på at lægge sig ned. Det kommer vi til at skulle øve mere på. Der er lidt vej endnu, med at forstå hvad kommandoen er for selve ordet, som ellers er knyttet til. Er der en "godbid" i sigte, så kan du tro han kan, men uden så er det som om "jeg forstår dig ikke menneske kvinde" .. 😂

 

Vi skal ihvertfal en tur i skoven alle mand i løbet af weekenden, og jeg håber også på, at kunne komme ud på skovtur på hesteryg. Vi er endelig ude af vores meget lange karantæne periode på gården, så nu må vi endelig komme på tur igen. Altså vi forholder os jo stadig efter Corona reglerne, men januar og meget af februar var inkl endnu flere restriktioner.

Derudover skal jeg have booket noget til vores ferie. Det booker jo ikke sig selv, og jeg har allerede bemærket at mange steder er allerede udsolgt. Vi kommer til at være hjemme og lave ting herfra, samt jeg booker os ind i en hytte på en camping plads noget af ferien. Det er bare det med hvilken del af Danmark skal vi til i år? 😉


Shit hvor jeg længes efter at kunne komme på restaurant og spise, og når det endda er restauranter med udsigt som denne, så har man endnu mere lyst. Det er helt sikkert noget vi skal, så snart der er åbent igen. Mange tilbyder take-away retter, men det har vi ikke benyttet os af, for det er lige så meget maden, som det er det med at komme ud og spise andet sted. 



Jeg havde overvejet bål i weekenden i skoven, men nu ser vi ad om jeg har overskuddet til det når vi kommer dertil, men en af dagens favoritter er ristede skumfiduser. Mange sværger til de her "s'mores", men jeg er nu ikke super fan af dem. Så vil jeg meget hellere blot have alm ristede skumfiduser. 

 

Sidst men ikke mindst, så er en god smothie ikke sådan at kimse af. 

Jeg nyder en smothie mindst en gang om ugen. 




Håber I får en skøn weeekend !

Ingen kommentarer: