mandag den 30. maj 2016

En omgang personlig træning

Jeg fik booket mig ind på en omgang personlig træning i det center som er tættest på mig, og var så af sted her i forrige weekeend.

Nu har jeg ikke haft en personlig træner på før, så det var en lidt ny oplevelse, men ikke anderledes end hvad jeg havde forventet mig. Hvilket kun er ment positivt. Det var fedt at have en personlig træner på!
Det eneste som overraskede mig var, at jeg synes vi lagde ud med lidt lave vægte.

Det er planen, at jeg skal køre programmet i 2 uger og så fyre op for antal kg på vægtene. Jeg er ikke helt sikker på hvor meget jeg skal øge med, men jeg tror jeg lige tager et snak med ham omkring det. Umiddelbart sagde han nemlig bare at jeg bare skulle "fyre op" som sagt, men er det så 10 kg, 15 kg, 20 kg osv?

Jeg kørte programmet igennem i sidste uge i fitness rummet på mit arbejde, hvilket betød at jeg måtte justere på 3 af øvelserne.
Vi lavede øvelser i TRX i centret, men det har vi ik på arbejdet så brugte SMITH stativet til at hænge mig i og lave dem der.
En anden af øvelserne var step-up på en høj kasse, men de bænke vi har er ik høje nok til at give samme effekt, så det blev til bulgarian splits i stedet inkl 8 kg ekstra. De bider meget godt i bagdelen i de sidste reps.. 
Derudover har vi ingen kettlebells så dødløft blev med stang i stedet.
Jeg kunne jo ikke dy mig og tog 1 kg højere end da jeg trænede med ham, men måtte erkende at jeg måtte gå det kg ned i omgang nr 2. Jeg skal helst kunne tage 15 reps, så tilbage til de antal kg han sagde.
Lærte jeg noget der? Ja..fnis.. Nemlig at lytte til hvad træneren siger.. bum bum....

Jeg var ikke super frisk den morgen. Jeg havde lidt ømme baller og lår (hurra.. det er nu pænt fedt!), og jeg havde sovet dårligt, så var desværre en smule mat i betrækket.
Til gengæld gav jeg det en skalle og kom igennem hvilket man også skal huske på er godt. Jeg kunne jo have valgt at droppe det helt og blive under dynen 1 time mere.

Umiddelbart synes jeg ikke der endnu er sket de store tydelige forandringer på kroppen (eller på vægten for den sags skyld), men men.. jeg kunne nu lukke en top som jeg ik har kunne længe, så noget sker der.
Den sidder endnu ikke optimalt og liiiiidt for stramt men hey - der er plads til forbedringer og YEAH... lille sejr at den kunne lynes. :) Det varmede jeg mig på i flere dage efter.

Det er planen at jeg kører hans program i ca 4-6 uger før end jeg booker en ny session med ham og ser om der skal justeres ind og laves nye øvelser. Det har været fedt at have et specielt program at køre efter og jeg synes det er top motiverende hvis man kan øge i vægt modstanden.

Så.. det er bare at komme af sted til træning !





Ingen kommentarer: