lørdag den 14. marts 2015

God omgang styrketræning!

Ahh.. sidste weekend var jeg afsted og fik trænet lidt. Kæresten var faktisk den som sparkede mig bagi og sagde "kom så afsted! Ud og brænd 1 time af og kom tilbage med fornyet energi". Det må man sige jeg gjorde.

Som du kan se på billedet røg der lige 570 kcal på lidt over 1 times styrketræning. Fedt! Som du måske også kan se, er der stadig lidt rester af en "topmave". Yes.,. den er ikke helt væk endnu. Jeg arbejder på sagen, men det tager sin tid.
Vægtmæssigt ligger jeg stadig på lige omkring 61 kg. Svinger lidt over/under så kan ik med garanti sige endnu at jeg har tabt mig. Det er faktisk ret så frustrerende at stå stille på vægten. :(

Sammenligner man med hvad jeg vejede lige efter fødslen og med hvad jeg vejer nu så er der jo sket noget. Herregud.. jeg har tabt 12,7 kg siden da. Altså fra min vægt en uge efter fødslen og til nu. Så lidt er der da røget af siddebenene, men som du kan se mangler der stadig noget.

Working progress!

Jeg blev målt forleden dag og erfarede at jeg har en alt for høj fedt procent. Jeg vidste godt at den ik var optimal, men jeg var nu alligevel overrasket over at den var på 30% !!! Tid til at få den ned.

Jeg trænede ben, ryg og arme da jeg var afsted. Mange kan godt lide at køre de her set hvor de den ene dag fokusere på ryg og den anden ex ben. Da jeg endnu ikke får trænet så kontinuerligt kører jeg som regel bare alle dele eller hvad jeg nu har lyst til.

Ingen kommentarer: