torsdag den 2. april 2015

10 ting alle kvinder har brug for!

Dette er "rough" oversat fra en artikel fra Popsugar. Dvs jeg læste artiklen og synes de 10 ting var lige præcis hvad vi har brug for og lod mine egne meninger skinne igennem, samt der var dog et punkt som blev erstattet med mit helt eget synspunkt.

1 : SEX!!!!
Oh yeah... vi kan nok leve uden det for en periode, men lets face it... vi bliver bare gladere mennesker ved at få tilfredsstillet den seksuelle lyst. Personligt synes jeg, at sex er en af de vigtigste ting for et forhold. Jo jo.. kys & kram og kærlig ord er også en stor del af det, men uden sex så mener jeg at forholdet dør. Omend langsomt måske, men det dør.

2 : SØVN
Ahh..... søvn.. søvn.. Hvem der bare kunne sove 7-8 timer i streg hver nat! Jeg glæder mig og ser frem til at kunne det igen når baby engang er blevet stor nok. Indtil da vil jeg råde alle andre til at værdsætte din søvn højt. Det er ikke uden grund, at undersøgelser viser at kroppen har brug for søvn for at fungere ordentligt og ja for at undgå stress og 117 andre dårlig domme.


3 : TRÆNING
Hmm.... Jeg er enig! Man bliver bare gladere i låget af træning. Om det så er en gåtur, en løbetur, en omgang styrketræning, en svømmetime, en svedig omgang holdtræning eller noget helt andet. Sålænge det får din puls op og gang i endorfinerne så er du "home safe". Man går ikke galt med en omgang træning - at jeg så stadig endnu ikke er inde i en fast rutine med at træne er vel ikke noget man behøver at råbe højt op over. Det skal nok komme. Jeg kan allerede mærke at jeg har fået mere energi tilbage efterhånden som baby bliver større og kræver mindre "service".

4 : VENNER
Hvem er man uden venner? Venner er dem som får dig op på en dårlig dag, venner er dem som griner med dig over dine fjollede ideer. Dem som nyder din hjemmelavet mad sammen med dig og dem som interessere sig for om hvordan du går og har det. Vi er alle sociale mennesker og fungere bare bedst med at være omgivet af andre mennesker. Jo introverte mennesker har også brug for venner. De laver måske ikke lige så mange "larmende aktiviteter" som de ekstroverte, men de har stadig brug for venner.
Venner kan man ikke klare sig uden!

5 : "PLAYTIME"
Det er ikke kun børn som har brug for legetid - vi voksne har også brug for tid hvor vi kan glemme tid og sted og bare fordybe os i nuet. I det vi laver og slippe alle hæmninger. Du ved bedst selv hvornår dette er for dig da det er forskelligt for alle, men vi har alle tidspunkter hvor vi finder vores indre barnlige side frem (bevidst eller ubevidst) og lader dem komme "frem og lege"

6 : FYSISK KONTAKT
Her menes der ikke sex, men bare fysisk kontakt som f.eks et knus eller holde i hånden. Der er en grund til at f.eks børn fra børnehjem som ikke har haft fysisk kontakt ikke kan fungere. Vi er fra naturens side lavet således at for at fungere skal vi have lidt omsorg i form af fysisk kontakt. Det fortæller os "jeg er her for dig" og selvom du måske langt hen af vejen går og tænker "det har jeg da ikke brug for", så lad dig ikke narre. Det har du!

7 : DEL AF ET FÆLLESSKAB
Det lyder måske lidt som om jeg her mener et bofællesskab som ex kollektiv eller andet deslige, men jeg mener nu mere del af et fællesskab som f.eks den sportsgren du evt dyrker. Jeg er jo f.eks del af et fællesskab i den stald jeg kommer. Det kan være den klub du er medlem af (dog tror jeg ikke helt du får samme følelse ved at være tilmeldt FitnessDK eller FitnessWorld - sorry), eller dit arbejde. Det kan være du er medlem af en hundeklub osv. En logde måske eller noget helt andet - bare det at være en del af noget større end bare dig og dig selv.

8 : "RECHARGING"
Det er vigtigt at du koble af engang i mellem. Hvordan du gør det er lidt underordnet, bare du husker at gøre det. Om det så evt er med et blad på sofaen, en omgang boblebad med duftlys eller lue ukrudt i haven. Du ved bedst selv hvad der skal til for at lade dine batterier op - det vigtigste er bare at du husker at gøre det

9 : MENTAL TRÆNING/STIMULERING
Det er vigtigt for dig at sætte mål og nå dem. Det kan være små delmål som at læse en specifik bog, sætte en personlig rekord eller lære noget nyt. Alle aspekter er med til at videre udvikle dine hjerne fibre og er med til at du føler du som menneske får udført noget i livet.

10 : CHOKOLADE!
Denne står faktisk ik på deres liste, men er en jeg selv synes er mindst lige så vigtig som de andre. Der behøves vel ikke at sige så meget andet end vi har brug for chokolade på et eller andet tidspunkt i vores liv. Min veninde kaldet det hendes "narko"... ha ha ha..



  

Ingen kommentarer: