fredag den 20. september 2019

Lidt løse tanker på en fredag

Bloggen har ligget stille, næsten så stille og så længe at man bliver fristet til at sige den døde, meeeeeen... nu kommer der nok lidt liv i den igen.

Jeg har ihvertfald fået lysten lidt tilbage til at skrive. Ofte er det jo bare mine tanker jeg deler - eller hey...haha det er jo hver gang blot mine tanker.

Har jeg så ikke tænkt noget de sidste mange måneder? Ork jo. En masse. Måske lidt for meget, eller lidt for lidt når det kommer til bloggen her. Jeg har ikke kunne få det stykket sammen inden i knolden hvordan det skulle nedfældes, samt jeg har heller ikke prioriteret det.
Kommer jeg så til at prioritere det nu?

Nej ikke helt så meget, men jeg vil vove at påstå, at der kommer lidt gang i den herinde igen.

Det har lige så meget været emner som ikke rigtig kom til mig. Nu har jeg et par stykket listet op, så nu har der været gang i lidt brainstorming. 😆

Kender i mon det, at man har mange tanker i hovedet, og så på samme tid slet ingen?
Eksempelvis har jeg de sidste par nætter haft svært ved at falde i søvn fordi min tanker springer fra det ene emne til det andet. Det bliver ligesom ikke bare ved en tanke for så at tænke den til ende, så at sige. Næ den springer hist og pist og så nogle gange tilbage igen. Det kan sgu være lidt drænende og ikke super optimalt når man ligger og skal sove.

Jeg tænker.. haha😀.. at bliver det ikke bedre, så vil jeg forsøge at lytte til lidt meditation ved aftentid.

Billedet er fundet på pinterest.com

Ingen kommentarer: