mandag den 16. november 2020

Ugens madplan

Her er oversigten over ugens madplan - måske lidt inspiration til hvad I skal have😊


Mandag: Tærte med spidskål salat. Det bliver vegetar varianten denne gang, men naturligvis kan man have både kyllingetern, hakket skinke, bacon eller parmaskinke ovenpå.Vi vælger én uden lige denne gang.


Tirsdag: Laks i ovnen med ovnkartofler, kogte majskobler og salat til. Ungerne er vilde med ovnbagt laks og majskolber, så vi spiser ofte laks, og majskolber når det er sæson.


Onsdag: Parisertoast. Det er så super enkelt at lave og smager skønt. Det er en ret vi rent faktisk ikke havde spist i mange mange måneder, nærmest flere år, indtil vi i foråret kom i tanke om den. Nu er den kommet med ind i repertoiret


Torsdag: Tomatsuppe med brød til. Denne bliver en frosen tomatsuppe fra Mou, men dem skal man ikke kimse af. De smager super fint. 


Fredag: Den er ikke 100% bestemt endnu, for svigerfar kommer over og spiser med, og han er ikke fan af fisk og skalddyr, så jeg har endnu ikke helt besluttet mig endnu.


Lørdag: vi skal spise ude hos venner, så af naturlige årsager har jeg ikke planlagt noget for denne dag.


Søndag: Mørbradgryde. Det er en lækker klassiker og med fløde i, så kan det bare ikke gå galt. Sådanne retter bliver ofte en søndags ret, fordi de tager lidt længere tid at lave. Jeg fik lavet en sidst som var inkl noget chorizopølse og det var bare hammer lækkert, så det skal der også i igen. 


Det var ugens madplaner. Det kan ske at vi ender med at bytte rundt på dagene, eller at vi den enkelte dag ender med ikke at orke at lave mad, og der i stedet bliver smurt en "rubber mad", men som udgangs punkt er dette planen. Du kender sikkert til det der med at nogle gange så er planer super gode, men det er bare ikke altid de er super nemme at fører ud i livet. Sidste uge endte vi f.eks på McDonalds fordi vi (os 3 der ikke går til svømning om mandagen) endte med at gå en tur mens storebror svømmede. Det gjorde, at maden ville være blevet alt for sent den dag og da vi alle var "samlet på tur", så blev det en hurtig beslutning om at få maden "serveret". 


Dem her kan jeg godt anbefale - de blev virkelig gode og mætter rigtig godt. Det var lidt svært at få rullet dem tynde nok og "flotte" i formen, så gik bare efter at få dem tynde. Det er nok ikke sidste gang vi spiser dem.


Ingen kommentarer: