fredag den 21. august 2015

Motivations billeder!

Yeah... så er det fredag. Woop woop...

Nogle specielle planer for weekenden? Vi skal ikke det store, hvilket passer fint da lillebror er små syg. Dejlig snottet og hoster som en gal. Farvel nattesøvn!! Man bliver endnu engang mindet om, at 3 timers sammenhængende søvn og resten af brudstykker på højst 1 times varighed (jeg har ikke tjekket men det føltes godt nok sådan i nat) gør at man er temmelig træt dagen efter.

Nå men i mellemtiden er jeg ellers startet på arbejde igen. Det er rart at komme igang igen. Specielt efter så lang tid sygdom. Jeg er ikke sluppet af med min gips endnu, så jeg kommer til at arbejde hjemmefra det første lange stykke tid. Jeg kan endnu ikke klare at stå eller gå for langt på benet uden at det gør ondt (og bliver træt).
Bare det at komme igang igen er dog skønt!

Næste uge skal jeg mødes med mine kollegaer i fbm et team event. Det bliver så hyggeligt. Jeg glæder mig ihvertfald til det. Jeg vil skyde på at det er en 6 måneders tid siden jeg lige var inde på kontoret og sige hej sidst (hvis ikke det endda er længere tid siden). Jeg kan naturligvis ikke være med til de fysiske aktiviteter, men jeg kan jo stadig være med til selve arbejdsdelen, team møderne og middagen. Yeah ! :-)

Jeg fik sådan en lyst til at vise lidt inspirations billeder idag. Nok en blanding af at det er fredag, weekend om lidt, jeg er begyndt på arbejde igen og tja.. bare fordi. :-)



Source: pinterest.com

Håber du får en dejlig weekend!

Ingen kommentarer: