søndag den 6. december 2015

Just looooove it !

Hende Amy Schumer er da mega babe material - BIG TIME !

Der har været en del snakken om hende og hendes optræden i Pirelli Kalenderen for 2016. Hvis du sidder og tænker "hvilken kalender?", så er det det kendte dæk firma Pirelli som efter sigende normalt kun har tynde modeller i deres kalender som nu for næste år laver helt ny taktik.
Næste års kalender er ikke som de forgående, men i stedet med kendte skuespillere, kunstere, sports personer osv og angiveligt skulle det kun være Amy & Serena Williams som har smidt tøjet. Helt aparte for hvad de her kalendere ellers plejer at være.
Ikke desto mindre ser Amy skøn ud. Personligt synes jeg hun ser fræk og fantastisk ud på billedet.
Jo hun har mavse og allerede dermed IKKE som andre tynde modeller, men skøn ser hun ud. Siddende med hendes kop kaffe, trusser og stiletter.

En hyldest skulle det så at sige være til alle kvinder. Jeg vil også gerne slå lidt på tromme for at det er op til de enkelte kvinder at tage fat i egen barm og ik kun skyde skylden på reklame industrien for at forværre vores syn på vores egne kroppe.

True... Selvom vi bliver pumpet dagligt med billeder af tynde unge piger på forsiden af diverse medier, så er det stadig op til os selv at elske hvordan vi nu end ser ud. Det er ved at skifte så småt, det med at det kun er sexet at være tynd. Det nye (semi nye) er at man skal have kurver osv for at være sexet. I princippet er det jo bare en omvendt mobning, nemlig at man går fra at det er de tynde til nu kun at være dem med ekstra polstring som er in og sexet. Hvad med bare at sige at ALLE former er sexede?
Dem som ikke har kurver vil jo uundgåeligt føle sig ramt ved at man nu fremhæver dem med former, ligesom dem som måske har et par kg for meget på sidebenene føler sig ramt, når det kun er de tynde som bliver fremhævet som smukke.
Er ikke alle kvinder lige smukke på hver sin måde?

I princippet er kvindekroppen smuk i sig selv ved alt det den kan. Plus vi kan skabe et barn, vi kan menstuere (ikke at personligt altid synes det er en fremrangede ting, men ikke desto mindre er det jo det), og så kan vi leve.

Men men men... jeg er jo selv en af dem som ikke er model tynd, så måske er jeg lidt farvet i min holdning til dette. Eller også er det bare fedt, at fokus kommer på noget andet end kun hvordan vores kroppe ser ud, men nu også mere fokus på hvad vi kan. Nogle vil helt sikkert så sige "jamen det er da ikke bedre at blive målt udfra hvad man kan - hvad så hvis man ik kan noget??" - men helt ærligt... bliver vi nogensinde tilfredse vi kvinder ???  

Source : Fitsugar.com

Hurra for kvindekroppen ligegyldigt hvordan den nu end ser ud.!!!

Ingen kommentarer: