tirsdag den 8. december 2015

Snup en æbleskive mere - ja altså en af de gode gammeldags nogle

Jule hysteri har mange ansigter og ikke nok med at mange sikkert føler sig stresset over hvad de skal købe af gave for at gøre barnet eller manden tilfredse, eller hvornår man skal finde tiden til at købe dem. For slet ikke at tale om oppyntningen af det kære lille hjem eller de hjemmelavede konfekt kugler, småkager og julelandskab samt honningkage huse.

Næ nej.. vi skal også lige trækkes med hysteriet om at æbleskiverne helst skal være glutenfri, fedtfrie og sukkerfrie - med andre ord total skrabet model som højst sandsynligt smager rigtig fælt. Hvem kender du som sidder og siger "Ej altså - de her glutenfri, sukkerfri og laktose frie æbleskiver smager bare HIMMELSK!!".. jeg siger det bare :)

Spis nu bare de æbleskiver - altså dem som du køber nede i butikken og smider i ovnen. Eller dem du selv bager hvis du er en af dem som har tiden til det, men lad være med at lave det om til en ny sundheds hysteri ting.

Jeg er klart fortaler for alt med måde. Det gælder OGSÅ æbleskiver, samt de andre jule traditioner man har omkring december.

Jeg er også fortaler for at spise sundt, men ærlig talt så synes jeg ikke alt det gælder at man skal lave om på alt.


Source : Dinby.dk

Ingen kommentarer: