torsdag den 23. juni 2016

LCHF status #3

Hvor er jeg så henne mht LCHF???

Jeg er ikke et hak bedre end så mange andre, for jeg klarede lige akkurat at være på LCHF i knap 2 måneder før end jeg droppede det.
Flot hva.. ? Ik specielt nej.

Det var lidt i tråd med at jeg droppede helt at tracke, kontrollere, holde øje med osv mht hvad jeg spiste.
Jeg synes stadig om LCHF men jeg spiser for mange proteiner (yep det kan man godt) hvilket resultere i vægtøgning.
Jamen altså.. helt ærligt. Det med at spise mad kan da for pokker ik være så svært. Det er da bare at putte mad i munden (sund lækker mad er nu smartest).



I realiteten forsøger jeg bare at spise mindre og det i sig selv kan være en udfordring for mig.

Jeg ved af erfaring, at jeg ikke duer til at sætte for mange begrænsninger for mig selv. Det resultere bare i at det er kun det jeg tænker på.

Så status er bare at jeg ikke helt spiser efter LCHF længere. 


Vejret er endelig skiftet til varmere vejr, men selv inden det gjorde det,m var jeg ude og få ekstra skridt i fusserne. Jeg har forsøgt at få lagt det ind som en god vane, at gå en lille kort tur efter frokost. Jeg har jo et stille siddende arbejde og på en normal dag så kommer jeg kun op på lige omkring 3.000 skridt på en hel dag.
Det er virkelig ikke meget!

De dage hvor storebror er til svømning, der bruger jeg tiden når han er færdig og skal klæde om, på at gå en tur. Hvor jeg før i tiden sad med hovedet begravet i mobilos i de 30 min han er om det.
Nu når jeg lige omkring 3 km (da jeg gemmensnitslig går 1 km på 10 min og jeg skal være tilbage inden ham).
Det er vildt fedt! Få frisk luft og grøn natur.
Nu har det ikke regnet endnu, men skulle det gøre det en dag, så er det bare at bruge parablyen og stadig komme ud og gå.

Der har været dage hvor jeg har indtaget min frokost foran computeren, men så i stedet har gået en tur på 30 min i min frokost pause. Det er altså lækkert.

Jeg må være kommet i lidt bedre kondi for jeg var ude og gå en tur med barnevognen i weekenden hvor jeg bemærkede at tempoet var pænt hele vejen igennem. Plus at jeg ikke var lige så forpustet som før når jeg skubbede den op af de bakker jeg møder på min tur.
Mega nice at opleve.

 

Ingen kommentarer: