søndag den 31. marts 2013

Påsken er snart ovre.. æv

Påsken i år har været ren hygge, afslapning, familie samvær og alt for lidt motion samt lidt for lækkert mad..... helt som planlagt ? Nope, men total nydt og helt igennem skønt !

Når man er på besøg hos svigerforældrene (som er super søde skal lige siges), så spiser man hvad der bliver serveret for det er god mad der serveres. Dog gør det jo også, at man må lave sine normale madvaner en smule om. Jeg har dog fået indført yoghurt med frisk frugt til morgenmaden for ellers ville den have stået på morgenboller hele ugen og det går ik. Alt for meget "polyfylla" til tarmen allerede fra morgenstunden af...

Påsken har ikke været helt så aktiv som jeg havde planlagt, men sådan går det når man er afsted og man samtidig hellere vil bruge tiden sammen med familien og ikke med at hoppe rundt på stuegulvet sveddryppende (dog er det sket, bare ik så mange dage som jeg havde planlagt.... ). 

h
Der er blevet pustet æg (inkl de mislykkes forsøg), malet æg, cykelture, svømmehalsbesøg (inkl 20 baners fri svømning), stuegulvsfitness ("butt please programmet & "fat burning circut"), kagebagning, tvkiggeri, strandtur, skovtur, biografbesøg, vennebesøg osv ...
Så når alt kommer til alt, så har vi trods alt nået en hel del OG husket at nyde hinandens samvær, fjollet, krammet og grinet!

Håber du også har haft en god påske :-)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Every weekend i used to go to see this website, as i wish for enjoyment, as this this
website conations in fact nice funny stuff too.