torsdag den 14. marts 2013

Fik det til morgenmad...+ aftensmad inspiration

He he...jeg blev jo inspireret forleden dag mht hva jeg skulle have til morgenmad og i morges blev det så til det.
Uhmm... dejligt - jeg elsker morgenmad (but who am I kidding ?? Jeg elsker jo alle måltider.. ), og denne var en af de gode. Sønnen var i godt humør her til morgen, ingen problemer med at få tøj på og faktisk så var vi i god tid. Når sådan noget sker, så er det jo skønt at man dermed har lidt ekstra tid til at lave noget lækkert morgenmad.

Ristet hjemmebagt rugbrød med ost, et røræg & ½ avokado. Num num. Nu håber jeg det kan holde mig mæt stort set hele formiddagen, men jeg har et stk knækbrød og 1 banan med som backup til min formiddags "snack".

Frokosten idag bliver en "runder" med frikadelle og 1 med fiskefrikadelle ( hurra for rester). Eftermiddags "snacken" er en runder med peanutbutter... så burde være dækket ind for arbejdsdagen...ehjmmm :-)

Forleden aften fik vi frikadeller. Jeg lavede de fleste uden det store i, da sønnen ik er synderligt glad for div krydderier i og så lidt til os voksne.


I stedet for mel brugte jeg grovvalset havregryn. Dvs at frikadellerne bestod af : hakket kalv/flæsk (3-7%), 2 æg, 3-4 håndfulde havregryn, salt & peber. Det ekstra til os voksne var bare
persille..Uhm men gode blev de













Som tilbehør : Kartofler, kogte pastinakker og salat.

Salaten var : 1 avokado, en lille stump squash, 2 tomater, lidt hvidkål, lidt rødpeberfrugt.
Når du bruger hvidkål i salaterne bliver de dejlig sprøde at spise og jeg synes det er en skøn måde at få noget grønt på.

Hvad består din ynglings salat af ?

Ingen kommentarer: