torsdag den 12. juli 2012

Længe siden sidst...

Nøj.. ikke fordi jeg ikke længere ønsker at skrive mine tanker, ideer, øregas, ordvrøvl ned.. nææhhh jeg glemmer bare min egen blogs adresse.
Det er da vist ik super optimalt !
Hmm.. kan betyde mange ting:
1) jeg ønsker det åbentbart ikke nok
2) jeg er for stresset til at få opdateret den løbende
3) jeg er bare mega glemsom
4) man skal vel lige igang først....

Hermed vælger jeg lige udsagn 4... Og vil forsøge dagligt, eller ihvertfal ugentlig (for min egen skyld), at få lagt et indlæg ind.
Jeg regner ik med at mine tanker skulle være værd for så mange andre, men heldigvis er det heller ik for andres skyld, at jeg gør dette... nope ! Ren og skær egen egoisme.

Nå men igår sad jeg så og surfede lidt på nettet efter en opskrift. Der stødte jeg på en fin blog ang. mad og straks tænkte jeg - det er da lige noget for mig. Både at følge med i, men også selv lave.
Jeg ELSKER at lave mad. Nye opskrifter blandet med en del gamle. Elsker at udforske og lave nye ting. Hører folks kommentarer når de smager på det.... og den ros der følger i kølvandet - tja den er jo heller ik ringe at få. :-)

Så skal igang med at tage lidt billedere af alle de nye/gamle retter jeg får lavet over de næste par uger.. og så skal der ellers lægges lidt ind.
Hmm.. skal man mon starte en nye blog ? omdøbe denne?
What to do ??
Men for pokker hvor blev jeg inspireret og alle siger, hvis jeg spørger dem om hvad jeg er god til, at jeg er "god til at lave mad"...  
Det er åbentbart en af mine store styrker, hvilket er sjovt for sådan ser jeg det slet ikke... Skægt som man kan have forskellig opfattelse af sig selv end hvad andre ser.
Dog er jeg da glad for ordene.

Der må komme en kort opdatering senere hen.. Dette var bare lige mine tanker pt.. nogle af dem. Hovedet er jo fyldt med alverdens ideer & tanker (gode/dårlige/triste/glade).

Thats it for now.. :-)

Ingen kommentarer: