onsdag den 14. november 2012

Just love... min fine nye trøje

Se igår var jeg inde i den her fine butik i Lyngby (har været der et par gange) da jeg skulle se om jeg kunne bytte en trøje, som min svigerinde har haft købt men fortrudt. Hun var så sød at tilbyde mig, at jeg evt kunne bytte den til noget andet, i stedet for hende.
Desværre kunne jeg ikke dette, da den er købt for 3 måneder siden og de dermed ikke havde flere af dem tilbage i butikken. Trist, men jeg kunne jo sagtens forstå deres holdning. Det ville blive rent tab for dem.

Når nu man er der, så er det mega svært for mig IKKE, at blive forelsket i mindst 4 stykker tøj og det er så sindsyg en butik, at det dyreste koster 400 kr. Ja du læste korrekt - det dyreste koster 400 kr og det er fine stykker tøj.
Jeg har allerede set mig lun på 3 forskellige trøjer, men selvom de ikke koster mere så løber det jo hurtigt op, så jeg måtte slå mig til tåls med kun at forlade butikken med 1 stk.

Meeeennn.... se hvor fin den er !!!! Den var ikke til at stå for. Dejlig blød, varm, behagelig, praktisk og super fin i sit udseende.

I just love it already... Jeg ser virkelig frem til at have den på her til vinter.

I morgen ville de få fine nye stjerne tørklæder hjem.. uhmm.. mon man skulle kigge ind til dem i morgen ? Farligt !! Jeg ved allerede nu, at jeg helt sikkert ønsker mig et gavekort hertil i julegave.
Forretningen hedder "Pure" og findes også på Facebook. Tjek den ud - de har super meget fint tøj !

Ingen kommentarer: