tirsdag den 11. december 2012

I morgen er det min fødselsdag !

I morgen er det min fødselsdag og faktisk så ville jeg ønske at det ikke var en onsdag men i stedet en lørdag - 12.12.2012.. har du bemærket det ?

En lidt speciel dag, men jeg kommer nu ikke til at lave noget ekstra stort. Jeg har inviteret min gode veninde og hendes familie over på aftensmad, har taget en fridag og skal forkæles af kæresten ved morgenbordet, samt ud og forkæle mig selv ved at finde en ny fed skijakke. Måske gøre et par jule indkøb når nu jeg alligevel er ude og shoppe.

Ikke dårligt på en fødselsdag vel ? hi hi. Det synes jeg heller ikke. Bare det at kunne sove længe på en onsdag og så foruden på ens fødselsdag. Det bliver bare så godt !

I aften står den på råhygge med en veninde, lidt mad og en bif tur. Livet er nu skønt. Specielt når det blandt andet er krydret med lidt gode veninder. Jeg elsker at lave hyggelige tøse ting med dem. Det er med til at give mig en af de her "mave fornemmelser", som bare er lækre.
Uhmm godt selskab, mad, popcorn og en sjov film - så kan en ellers kedelig tirsdag da ikke gå hen og blive meget bedre !!! Det skulle da kun lige være at det var dagen før min fødselsdag.. hihi..

Ingen kommentarer: