fredag den 7. december 2012

Pinterest... en hel ny verden !

Halli hallo - Hvorfor er jeg ik blevet oprettet der noget før ? Ihh... sikke nogle fantastiske billeder der ligger der.

Idag er min første dag derinde og har kun lige snuset rundt linket op med dem jeg allerede følger for at se hvad de har pintet, meldt mig ind i 5 grupper som det kræver som minimum og skabt et par få egne mapper/boards af inspiration.
Nøj manner - der er jo tonsvis af materiale, gode ideer, smukke billedere, lækre kager, flotte dekorationer osv osv. Jeg kan blive ved.
Jeg er slet slet ikke mættet endnu og jeg så via en anden blog at hun havde fået ideer til deres nye spisebord/sofabord via Pinterest. Jeg siger dig nogle fede billeder!

Har du mon fanget at jeg er facineret ? hi hi....

Men det jeg så ikke helt har gennemskuet endnu, det er hvad man sådan mere præcist skal bruge det til udover at skabe boards med ideer / inspiration for en selv og andre. Jeg kan jo ligge egne billeder derind (men da jeg pt stadig er nødsaget til at bruge min Iphone, som dog tager ok billedere, men heller ik mere end det, så vil jeg dog vente liiiiige lidt endnu), men det bliver vist først når jeg har lært lidt mere om at arrangere mine retter/kager ifh lys og tilbehør.

Men OMG... sikke mange timer jeg ved jeg garanteret kommer til at bruge der ! Kan næsten ikke vente. Bliver jo mega inspireret, men også en smule svedig ved tanken om alle de penge jeg mangler for at få købt bare en brøkdel af alle ideerne.... Pyhh... nå men det er snart jul, så kunne man jo ønske sig lidt der.

Ingen kommentarer: