fredag den 25. september 2015

Date Night

Hvor længe må man græde over spildt mælk? I overført betydning - hvor længe må jeg "brokke/pive" over min situation med semi brækket ben?

Om ikke andet, så skal det jo ikke være nogen hemmelighed at min såkaldte "situation" hvis man må kalde det det, har krævet lidt på parforholds siden. Fra begge lejre! Vi havde vildt svært ved at vende os til det og det har krævet lidt blod, sved og en masse tårer (mest fra mig.. ha ha) at få stablet en nogenlunde normal og fungerende hverdag på benene.

Nu hvor vi så endelig at ved at komme igennem tunnelen og kan skimte lyset for enden, så var det også oplagt at tage en date night sammen. Få krammet, nuset og kigget hinanden lidt i øjnene og ikke mindst en samtale som ikke blev afbrudt 117 gange af unger.
Vi ELSKER vores lækre små unger, men middagene er ikke længere så lange og indeholder ikke altid lige alt det vi gerne vil snakke om og drøfte. Meget af hverdagen går op i planlægning, men planlægning på den korte bane. Ikke så super meget om hvordan den anden part går og har det sådan generelt osv.

Det er jo mega skidt for er der noget man skal huske på i et forhold så er det at tale sammen!


Vi benyttede os af Earlybird konceptet og det er absolut ikke sidste gang vi gør det. Vi valgte restauranten "Fuego" inde nær Det Kongelige Teater / Nyhavn hvor vi fik en 4-retters menu og vin til. Selve maden kom til at koste lige omkring 600 kr for 2 personer. Det er da billigt!!! Plus det var lækker mad og ingen af os var sultne bagefter. Faktisk kunne jeg ikke engang spise min dessert op, hvilket kæresten dog ikke var utilfreds med.. he he.

Nu har jeg kun prøvet Earlybird konceptet én gang, så svært at sige om det kun er lutter idyl og roser, men vi havde en god oplevelse og vil benytte os af det igen.
Kender du ikke til konceptet så gå evt ind på Earlybird.dk og se lidt mere, men kort fortalt så er det en del restauranter som du kan spise på (på selve dagen) til 1/3 af den normale pris.
Med andre ord - du får skåret 1/3 af prisen og nogle steder er det 2 retter, andre 4 retter. På den enkelte restaurant kan du se hvad menuen den pågældende dag er.
NOTE - du kan IKKE bestille bord forud. Det hele går ud på at det er borde som restauranten ikke har fået booket den enkelte dag, men hop ind og læs mere hvis du er interesseret.

Dette indlæg er IKKE sponsoreret!

Ha en fantastisk fredag!

Ingen kommentarer: