tirsdag den 4. september 2012

status... løbe ??!!?

Flot - super flot.. allerede bagud mht mine nye opstillede mål for mig selv.
Det er da rimelig godt klaret er det ik? he he...
Ej jeg har en "undskyldning" - Here it goes :
- lørdag ingen tid og den tid der var prioriterede jeg på at sove (var usandsynlig træt).
- søndag, barnedåb fra tidlig morgen og efterfølgende koncert i Parken. By the way - nøj hvor jeg desværre endte ud med at være skuffet over den oplevelse. Ikke at selve koncerten var mega dårlig, men hallo - vi taler Lady Gaga, som jo burde være utrolig crazy ik? Det var hun altså ikke rigtig. Faktisk temmelig kedeligt. Hun fik heller ik særlig gode anmeldelser, og jeg må desværre være enig. Dermed var jeg mega sent i seng...
- mandag, fri men min krop havde det som om den havde været på druk i flere dage. Jeg er super forkølet så det skal lige lægges oveni. I stedet fik jeg cyklet mig 13 km og tømt et kælderrum (der blev båret en masse op og ned, samt gået en masse trapper).
MEN... alt dette gør udgør jo ikke ligefrem en løbetur. Faktiks har jeg været lidt trist og sur på mig selv over det. Jeg havde glædet mig til at afprøve min nye indkøbte løbe App som skal hjælpe mig igang på den blide og sikkert mest korrekte måde at løbe 5 km på 9 uger.

Idag er jeg helt til rotterne, stadig små sløj, har ondt i anklen (nå ja humpede rundt som en "handicappet" hele søndagen og meget af mandagen) så har besluttet at droppe træningen idag.
Istedet vil jeg pleje mig selv med en god omgang middag og efterfølgende mig på sofaen. Uhhmmm jeg glæder mig !!
Sindsygt - men ligger stort set heller aldrig stille, så tanken om at jeg idag vil "forkæle" mig selv med en aften enten med en god bog (og masser af the, den her forkølelse skal altså væk!) eller en god film på DVD.

Ingen kommentarer: