mandag den 23. september 2013

Mandags motivation !!

Så er vi ved at være nogenlunde tilbage til "det gamle"... Min lille syge periode er endelig ved at være helt ude af kroppen - ihvertfald hvad man kan se. Jeg skal til en tjek op scanning i oktober og der håber jeg virkelig på, at alt er som det skal være og i klar fremgang.

Denne uge byder på en masse aftaler / planer så kan ikke lige se hvor jeg skal presse motion ind henne. Måske får jeg tid til det - måske ikke.
Vi får overnattende gæster fra onsdag - søndag, så huset bliver fyldt til randen :-)

Derudover står den på forældremøde på skolen, sport med knægten og alm madlavning.. Du ved den helt gængse rutine.. ha ha ha...
Jeg har planer om, at få enten gået eller løbet en tur mens sønnen er til gymnastik her senere på ugen. Desværre kan jeg ikke få daglig dagen til at gå op med også at få lagt noget styrketræning ind - piv.. Jo med mindre det skal være fra kl 22, men der burde jeg jo helst ligge i min seng, så må prioritere søvn fremfor vægte denne uge.

Nok om det - det bliver en skøn uge med masser af aftaler og personligt synes jeg det er max hyggeligt at se naturen ændre sig. Ja jo.. regnvejr er da ik det fedeste, men efterår er nu alligevel temmelig hyggeligt :)





Ingen kommentarer: