torsdag den 22. oktober 2020

HelloFresh - fungere det stadig?

 Nu har vi jo kørt med HelloFresh i en hel del uger efterhånden og selve maden og udvalget har været super fint. Igår fik vi en ret med panerede rejer, spidskålsalat og ovnbagte kartofler. Ret simpel ret og den smagte super godt. Det har været lækkert med inspirations til forskellige retter, og smagen har også været helt fin. Der har været enkelte retter vi ikke har synes var helt så spændende. De smagte ok, men ikke noget vi kunne finde på at lave igen. Dog har det været flertallet hvor vi har sagt "uhm det smager godt - det må vi lave igen".


Vi har været fælles til at lave det, så det har ikke taget super lang tid, men jeg kan dermed heller ikke helt vurdere om det ville have taget længere tid end de anslår det til, når vi har været 2 om det.

Jeg havde jo som et krav, at jeg ikke skulle til at bruge super meget ekstra tid på retterne. Det skulle være tidsbesparende og nemt - ikke tidskrævende og besværligt. 

Så om det er tidskrævende kan jeg ikke med garanti sige noget om eftersom vi har været 2 stort set hver gang. Det har tilgengæld været super hyggeligt at begge har været i køkkenet. Spørg mig ikke om hvorfor vi ikke bare gjorde det inden. Aner ik præcis hvorfor, men tænker det hænger sammen med at min kære mand har kunne kigge på en opskrift / oversigt over hvilket step man så skulle igang med. Kontra når det er "frit" og vi bare laver mad som vi plejer. Jeg følger sjældent opskrifter😜


Dog selvom vi har været tilfredse med det, så vælger vi lige at sætte abonnement i bero. Eller pt har jeg blot sat den til ikke at skulle levere i november måned. 

Hvorfor så det - tænker du måske 😏 

Faktisk af den simple grund, at jeg igen savner at kunne lave de retter jeg har lyst til. Jeg er blevet inspireret til at lave en god tærte (inspireret igennem Instagram), en lækker pasta ret og så vil ungerne gerne have gode gamle "boller i karry" retten. 

Det er jo efterår, så vi skal også have et par supper på madplanen. Tror en omgang kartoffel/porre suppe i næste uge sammen med tærten, og snart skal vi også smage på en tomat suppe og så kan man vist godt også snart spise lidt risengrød. 😁 Selvom der er nogle måneder til jul endnu. 

Jeg craver også lidt en omgang flæskestegs sandwich, hjemmelavede burgers, pariserbøf og almindelige frikadeller. 

Måske tænker du, at vi jo bare allerede nu kunne have lavet det, og i realiteten har du ret.... lige bortset fra at vi ikke havde dage nok til det på en almindelige uge.

Maden kom mandag. Det vil sige, at mandag aften blev første ret spist. Næste om tirsdagen. Onsdag var der rester fra de 2 andre dage som skulle spises. Torsdag blev sidste ret spist. Nogle gange spiser vi med svigerfar på en onsdag/torsdag hvor det er pizza aften, så hvis vi gør det så kan det sidste HelloFresh måltid ikke spises der. 

Fredag er hygge aften med lækker mad og lidt vin. Lørdag aften er enten gæster på besøg eller ude og spise hos venner. Med andre ord - den sidste ret kan først spises søndag aften, og så er der jo ikke super meget rum til risengrøden eller boller i karry, vel ? 😉

Hygge mad inkl vin er for mig ikke at spise risengrød eller boller i karry. Vi er nok forskellige, men jeg kan godt lide at få en lækker italiensk inspireret ret eller en god omgang steg med tilbehør til. Eller noget andet lidt mere lækkert end en hverdags ret. 

Jeg vidste også godt på forhånd da jeg valgte at tilmelde os HelloFresh, at det ville blive for en tidsbegrænset periode og det var også kun for at få inspiration, samt at indkøbet var gjort for mig på forhånd. Det har været super nemt og har fungeret, så intet at klage over. Jeg vil også anbefale det til andre, for som sagt, så har vi været fint tilfredse. 

Nu kører vi lige nogle uger uden, og så ser jeg om vi skal have et par måltider derfra igen, eller om abonnementet skal opsiges totalt eller ej. 


 
Billedet er ikke en ret fra HelloFresh men blot en salat jeg har spist flere gange til frokost.


Ingen kommentarer: