mandag den 26. august 2013

Mandag ... mandag.. back to real life eller ?

Hmm... ferien er ihvertfal forbi for denne gang. Det er både godt og skidt.

Det skal nok blive godt at komme tilbage i de gamle rutiner med plads til forbedringer (er der ikke altid plads til forbedringer spørger jeg bare?).
Jeg har ikke fået dyrket sport i min ferie - jeg har heller IKKE gidet. Jeg er meget følelsesbetonet mht mange ting. Ex jeg laver mad efter hvad jeg har lyst til at spise (også ofte hvornår jeg har lyst), jeg dyrker sport når jeg har lyst, sover en lur hvis jeg har lyst osv - You get the picture.

Denne ferie har jeg ik orkert sport. Vi har rørt os - naturligvis ;) Men direkte hård fysisk træning har jeg ikke fået dyrket. Er jeg gal / trist / skuffet over dette? Næææ det har jo været helt mit valg. Jeg gad ikke stå op kl 06.30 for at få tid til en omgang træning inden resten af familien vågnede. Jeg valgte at sove længe og nyde livet i stedet. (jeg siger ikke at dem der træner om morgenen IKKE nyder livet - det gør de garanteret på deres helt egen måde. Husk på at vi er forskellige !!!)

Til gengæld .. har jeg nu mega meget lyst til at komme igang igen med træningen og hvor fedt er det lige?? Det kan betyde utrolig meget bare at lytte til sin krop og sind - den fortæller dig meget ofte hvad der er bedst for dig. (Ex har du jo indbygget en 6 sans, mavefornemmelsen.. den er MEGET ofte spot on!!!)

Dagens billeder kommer her :





Source : Pinterest.com

NØJ.... en smuk krop hun har !!! For sørensen da hvor jeg godt gad have lige så smuk en bagdel og tonede arme.. Working on it, men indenfor hvad mine egne grænser er :)

Hvilket minder mig om at 3 ugers trænings fri begynder at sætte sine spor i form af at formen er ved at ryge. Kg mæssigt ligger jeg fint, men jeg ved at det er musklerne som er ved at blive erstattet af fedt.. og det går f.... ik !!! på med skoene og igang.. he he

Ingen kommentarer: