fredag den 7. marts 2014

Frem med den Kettlebell !

Jeg læste (og blev både overrasket og mega glad over hvad der stod) en post på Fitsugar ang kettlebell træning.

Vidste du, at du på bare 30 min kan forbrænde hele 400 kcal? Jep !!! Halli hallo tænker jeg bare. Det er da kanon fedt at tænke på.
Hemmeligheden er, at du bruger hele din krop når du træner med en kettlebell kontra alm håndvægte, idet mange af øvelserne er hvor hele kroppen er i bevægelse.
Studier har vist, at du ved 2 ganges træning pr uge i 8 uger endda forbedre din cardio præformance med hele 14% (SE... det er da noget lækkert noget!) og din kerne (eller mavemuskulatur) skulle efter sigende være forbedret med hele 70% !! :-)

Så de der kære små kugler gør mere gavn end man lige går og tror.

Personligt synes jeg også om dem. Jeg er vild med det, at man kan lave så mange forskellige øvelser med kun en "lille kugle" :-)

Jeg var lige inde på Fitsugar hvor de henviser til 8 forskellige øvelser du kan starte med - de skal nok få din puls op og gøre gode ting for din krop.
I morgen tager jeg samme program - jeg har prøvet mange af dem før. Den som hedder "Turkish get up" ser lidt svær ud og ja den kræver at man lige gør den et par gange, men i realiteten er den ik så slem som den kan se ud :-)
Hvis jeg kan så kan du også....

http://www.fitsugar.com/Kettlebell-Exercises-Weight-Loss-21504882#photo-21504891


En anden artikel på Fitsugar skriver at du kan brænde op til 300 kcal på kun 15 min !!!

Læs / find den her : http://www.fitsugar.com/Bob-Harper-Favorite-Kettlebell-Exercise-13095590

Den er med Bob Harper - kan du huske ham? Det er ham som har været med som træner i "the Biggest loser!" uhmmm og så er han da mega sød at se på... 

Idag står den på "alm træning" i form af lidt opvarming (jeg tror jeg prøver cross traineren igen idag) og ellers styrke i form af ben, baller, ryg og arme. Mange deler jo gerne deres træning op til kun at være fokuseret på enten ryg, arme eller ben/lår/baller og det kan jeg sagtens forstå. Jeg træner jo dog pt ikke så mange kg så jeg synes det er sjovere at tage en lidt mere "all around" omgang. Plus man jo ofte tage det delt op pga man træner så ofte og kroppen derfor skal have lov til at komme sig.
Nu træner jeg jo ik helt sååååå ofte så jeg har ik brug for at have pause på samme måde.

Ingen kommentarer: