mandag den 28. januar 2013

Level 1 - DONE ! level 2 starter idag...


I går blev jeg færdig på level 1. En dejlig fornemmelse at have fuldført første level. 

2 more to go !!

Det var jo søndag og dermed var der lidt ekstra kræfter og lidt ekstra tid til træning. Jeg har jo som sagt fået de her nye DVD’er med Jillian Michaels, så valgte at ”smide en af dem på i går” og køre et level der også. 

Dermed blev det til 2 timers træning – ikke dårligt.... Når jeg selv skal sige det :)

Jeg holdte nogle få pauser i det andet program, men faktisk kun fordi det er nye rutiner som jeg lige måtte have dem til at vise mig et par gange, før end jeg kunne finde ud af dem selv. Jeg følte mig godt nok også brugt bagefter. Det vil jeg ikke lægge skjul på. Armene og lårene var ømme efter al den træning. Man hopper en del i hendes cardio øvelser, så man er ikke i tvivl om at man får brugt sine lår muskler. 

Da det jo var sidste dag på level 1 i min challenge, valgte jeg at lave det til en lidt mere hard core træning (altså på en desværre lidt pivet måde.. ha ha ha.. så hard core er jeg nemlig slet ik) og hver gang jeg kunne, så havde jeg mine 1,5 kg vægte i hænderne. Ex i jumping jacksne. I de øvelser hvor man skulle ”sparke sig selv bagi” havde jeg armene strakt over hovedet inkl. Håndvægte. Pyhh det gav sørme lidt ekstra sved på panden og jeg peb da også lidt undervejs.
Når jeg piver er det altså mere som værende i et ”aargghh….. ” ha ha ha. Du ved – når man skal give den lidt ekstra og man helst ikke vil give op. Jo jeg fik sagt et par ”aarrgggh” eller 10 undervejs i går. He he.

Jeg sad og så hendes level 2 & 3 igennem og der blev jeg klar over at på level 3, skal jeg nok helt sikkert blive udfordret. Er du gal jeg synes der er fart på træningen og den ser ikke særlig let ud. Forhåbentlig er den nemmere efter at have kørt level 2 igennem, men man skulle virkelig sætte tempo på og en del mere krævende øvelser var kommet ind i mellem. En udfordring? 

Jo det tror jeg det bliver de første par gange. 

Level 1 done – i aften level 2. Jeg tror desværre ikke tiden og kræfterne er der I dag, til at lave den anden dvd også. Nu må vi se for level 2 Day1 har første prioritet så alle kræfter skal bruges på den.


Jeg tog jo level 1 på denne forleden dag (videon som du ser ovenfor) og der synes jeg man fik sved på panden men jeg var ikke smadret efter det. I går tog jeg så level 2 i håb om at komme lidt ”mere til kort” og jo tak. Level 2 er mere udfordrende, men på en bedre måde. Jeg følte det hang mere sammen og jeg følte at jeg kunne være med i øvelserne samt at de ikke var for svære. Der var jo dog øvelser som jeg måtte se et par gange, men meget færre end i level 1. 

Synes jeg som om DVD’en ? Ja det gør jeg, jeg tror man nok skal få resultater efter 30 dage på den. Jeg vil i hvert fald sige at lave man level 1 og 2 i samme session (som hun helst vil have at man gør, men man kan jo brække dem op ligesom jeg gør), så tror jeg man vil være godt smadret når man er færdig.
Der er helt klart øvelser hvor man kan mærke sin muskel fibre komme på overarbejde. 

Glæder jeg mig til at komme i gang med level 2 på min challenge?? Ja det gør jeg. Jeg glæder mig til at presse mig selv til at kunne klare de næste opgaver. Jeg er dog overrasket over at jeg ikke har lettere ved level 1 end jeg har.
Nu er det ikke fordi jeg ikke kan klare level 1 og jeg holder heller ik pauser, jeg er bare overrasket over at jeg kan syre til (stadig) i styrkeøvelserne og i den første runde jumping jacks. Det havde jeg troet ville være nemt efter 10 dage – eller nemmere end det er :-)

Ingen kommentarer: