fredag den 11. oktober 2013

Træning til weekenden... inspiration !

Uhh idag er det fredag. Jeg glæder mig til weekenden. Vi skal have gæster på besøg, men jeg har også planer om at komme lidt ud i skoven. Nyde naturen, samle kastanjer og flotte nedfaldne blade. Sønnen ville gerne samle blade og lave sit "eget træ", så det er en af tingene på programmet denne weekend.

Hvis vejret skulle vise sig at være helt forfærdeligt, så bliver det nok til en tur i svømmehallen i stedet. ;-)

Hvis du skal træne i aften eller i løbet af weekenden, men mangler inspiration, så kan du jo altid lade dig inspirere af dette lille program:



Source : Pinterest.com 

Lav programmet af 3 runder!! 

Hvis der er nogle ad dem du er i tvivl om, så er youtube jo stedet hvor du altid kan søge på en øvelse og se hvordan den laves.

Dumbell er bare det engelske ord for håndvægte. 
Incline push-ups er hvor du har hævet overkroppen fra gulvet. Du kan ex bruge en stol, sofabordet eller andet som står ok fast. 

Der hvor der står 30 plank betyder du skal holde planken i 30 sek. Det kan du sagtens :-) om ik andet så prøv sålænge du kan, og så er jeg sikker på at du vil opdage, at du endda i omgang nr 2 kan holde den bare et par sek mere. 
Hvilket minder mig om at jeg faktisk lige selv burde se at komme igang med at træne lidt planke igen. Jeg har ikke gjort siden sommeren da jeg var med i plankedysten. Det var skægt at melde ind med hvorlænge man havde stået og om man nåede ugens mål. 

Bird dog ser således ud: 


Source: www.builtlean.com


 
 Kunne du være interesseret i at vi lavede sådan en lille plankedyst ?


Ingen kommentarer: