onsdag den 1. august 2012

Ikke altid lige heldig den 1 gang...

Igår skulle jeg så for 1 gang forsøge mig med den her Brownie Cheesecake med jordbærskum...

Min søster holder fødselsdag for familien i aften og jeg meldte mig naturligvis helt frivilligt til at bage kagen (som i øvrigt nok nærmere blev til kagerne - 1 er jo slet ik nok...hi hi ).

Fandt en lækker opskrift på brownie Cheesecake med frugt skum på toppen, som i skrivende stund endnu ikke er færdig, men allerede igår da jeg bagte den, opdagede jeg til min rædsel at den absolut ikke ville ende som på billederne. DAMN !!! Jeg fik desværre overset at man skulle være forsigtig med at piske osten, hvilket jeg ikke lige just var. :(
Så da der stod at man skulle fordele ostecremen (og min ligesom var flydende) var der en alarmklokke som ringede.
Hmmm..tænkte jeg - det kan vel ik gøre den store forskel ?? Eller ??
HA - Du kan tro det gjorde en forskel. Den tog mig næsten 2 timer at bage og dermed var selve "ostefyldet" som nærmest gået i et med resten af kagen.
Da det jo er en som jeg skal have med i aften, så kunne jeg ikke prøve smage den og se om den skulle skrottes eller hvad. Ihh altså - her står man og bager på livet løs og så en lille detajle (hmm... måske jeg må til at erkende, at den nok nærmere er en stor en af slagsen.. never.. ha ha) som flydende midte gør at man måske ender op med en fiasko kage.
Æv siger jeg bare....
Nå men jeg må krydse fingre for at den ender ud ok.
Når jeg nu kommer hjem skal jeg smøre jordbærskummet på og pynte den med lidt chokolade, så forhåbentligt kan jeg kamuflere fejlen :-)


Hummingbird Bakery brownies 3 Dec

Sådan burde kagen se ud i dens forskellige fine lag, men jeg tror ik min er endt ud sådan. Vi får se !!! uhh...

He he.. til gengæld bagte jeg også nogle bananmuffins som skal have nutella frosting på, så jeg har da lidt backup kage skulle den anden ende ud som noget der ik kan spises.
De lugtede BARE godt i hele hytten. Kæresten roste dem også og var så "flabet" at spørge om der var smagsprøver til rådighed. NOPE min fine ven - hi hi. Alle skal bruges, men en bananmuffin går man nu heller aldrig galt med.

Pyhh klokken endte også med at blive 00.30 inden jeg lå i min seng. Først kl 24.00 kunne jeg hive den sidste kage ud af ovnen, men hvad gør man ikke i den perfekte kageånd ? Plus det er jo til søsters fødselsdag, så tanken om at der ingen kager var - den var utænkelig.


Ingen kommentarer: