fredag den 12. april 2013

Åhhh hvor jeg elsker smukke toned kvindekroppe - what an inspiration to all of us !

Som allerede nævnt tidligere, så er Instagram ved at blive en rigtig tidsrøver for mig, for nøj hvor er der mange spændende mennesker/profiler derinde.
Jeg stødte på endnu en her idag - Tabifit...

Hmm gad vide om jeg er ved at blive til lidt af en fitness nørd i den forstand, at jeg oftere og oftere synes super godt om deres udvikling med deres kroppe ? Naaaaaa.. tror nu det er et meget fornuftigt forhold jeg har til det (hehe) og det er jo en super tranformation de gør. Jeg bliver ofte dybt inspireret af dem.

Jeg er ikke til mega tynde (læs: skræmmende tynde kroppe hvor maven nærmest går indad og ribbenene stikker uhyggeligt frem) kvindekroppe, men dem som stiller op i diverse fitness / bikini konkurrence må siges at få nogle pænt tonede kroppe. åh.. hvis bare jeg havde et gram af det.. ha ha.. Ja så ville jeg sgu nok drømme om noget andet. Vi stopper jo aldrig - vi er kvinder !!

Source : billedet er fra Tabitha's egen hjemmeside : http://www.tabifit.com/

For søren da en mavse !! og super fine arme.. Nøj ! (for ikke at nævne rumpen, men den kan du bedre se inden på hendes hjemmeside)
Jeg synes hun har en perfekt krop ... du kan jo følge hende via instagram hvis du er interesseret. #tabifit

Drømmen er pt selv en dag at få en pæn tonet krop. Er godt igang med at bygge formen op, men der er ikke altid nok timer i døgnet til at jeg kan nå det hele. Jeg er total bagud på træning og det irritere mig, men jeg vil IKKE lade det stresse mig. Det er ikke sundt at stresse, og heller ikke over at man ik lige har fået trænet helt så meget den sidste uge som ønsket.
Accepter det og gør det bedre hvis du er utilfreds. Sandt !




Ingen kommentarer: