tirsdag den 30. april 2013

Lidt stilhed i sidste uge

I sidste uge var der lidt stille her på bloggen, og som skrevet i tidligere indlæg skyldtes det at jeg havde fokus på min søn (som allerede er 5 år.. hvor søren blev tiden af ??), men det gjorde ikke at jeg forsøgte at få planlagt lidt aktivitet ind i de dage.

Vi var blandt andet ude og cykle / stå på rulleskøjter og jeg kunne ik lade være med at tage pulsuret på for lige at tage en lille lurer på om hvor meget man forbrændte på sådan en lille tur.
Ikke helt så meget som jeg gerne ville, men man skal jo have i mende at man komme langt uden at bruge særlig mange kræfter. Desuden var det mere for sjovs skyld og for variationen skyld. Nå ja.. og så fordi jeg faktisk er ret vild med at stå på rulleskøjter!

Men derudover fik jeg også lige afholdt 1 stk fødselsdag, en tur i skoven samt 2 trænings sessioner for mig. Naturligvis lavede vi en masse andet, men med fare for at gå for meget i detajler tror jeg dette er nok.. he he.

Jeg prøvede en ny DVD fra Iform - øhh... gab. Den stoppede jeg hurtigt da den på ingen måde levede op til mine krav eller forventninger. Jeg vil gerne have træning hvor man får pulsen godt op og hiver lidt efter vejret i enkelte øvelser :-) Så jeg hoppede hurtigt videre til et af mine egne programmer herinde fra. Man kan jo altid justere til og selv lave de øvelser man vil og blive inspireret til at lave andre.

Billedet er fra min træning hvor jeg brugte de første 20 min på "ingenting"... og dermed blev den delt lidt op, men heldigvis blev det jo til sammenlagt tæt på 500 kcal :-) Så bedre end ingenting

Jeg har dog lavet et eller andet med min ene ankel, så jeg har måtte nedprioritere cardio træning - dog skal jeg jo som altid ride en del i denne uge, og der er der jo ikke direkte belastning på anklen. Kanon !
Planlægger ellers en omgang cardio eller 2 omgange denne uge udover ridning. Ville være fedt at komme afsted til en omgang morgenspinning, men jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til at komme ordentlig tid i seng. Den bliver 24 hver aften og så går det ikke at stå op kl 05.30 for at komme til tidlig spinning. Det kan gå en enkelt gang eller 2, men jeg ved at jeg allerede nu presser min krop med for lidt søvn... Damn.. jeg ved ik hvad jeg skal gøre ved det. Jo komme tidligere i seng, men når man nu ikke kan få timerne til at stå til hvad gør man så ???

Se den blev da meget fin hans lille edderkop kage - Jeg var/er tilfreds og det samme var han, så happy happy.

Ingen kommentarer: