onsdag den 7. maj 2014

Endelig fået købt et kamera !

Så har jeg ENDELIG fået investeret i at kamera. ja ja.. jo jo.. men så er næste skridt jo bare lige at blive god til det. Lige pt er jeg ikke engang god til at bruge det - det er så nemt når man bare lige har mobilen i nærheden, men jeg skal bare lige til at skifte "spor" og få klipset nogle med det.

Eneste er bare at jeg er total unørdet hvad angår elektronik osv. Jeg er rettere sagt en spadser. Jeg vil helst bare have et kamera som man klipser på og så er de bare tip top det man ender ud med. Uden at skulle "løfte en finger".

Jeg har købt det af en kamerat og det vil sige uden at have en manual med - han har til gengæld lovet at han gerne ville give et lille kursus i det, så det har jeg takket pænt ja tak til. Dog ved jeg ikke lige endnu hvornår det sker.
Indtil da fumler jeg lidt rundt med det selv på må og få..

Hvad med jer - har I et sådan af de her spejlrefleks kameraer ? Er jeres indviklede? Nemme ?
Næste bliver jo at få et program på pc som jeg kan se billederne i.. jo jo.. jeg er total sat af kan du nok forstå, men jeg har jo drømt om at fedt kamera længe så jeg lærer det nok en dag.

Jeg vil jo selv super gerne have billeder herinde af bedre kvalitet for de er bare mere lækre at se på - og blive inspireret udfra.
Ved det ikke, men synes ofte at dagene bare suser afsted og jeg er en hat til at lære nye ting kl 21.30 om aftenen. Der er min hjerne gået i standby mode, så det med at skulle sætte sig ind i nye ting og blive god til dem er ik lige just kl 21.30 (for mit vedkommende).

Jeg lover billederne nok skal blive i lidt lækre udgaver når jeg engang lærer det at kende, men indtil da må du "nøjes" med Iphone billeder. Ikke det bedste, men det er hvad jeg har/kan klare pt. Du har jo måske nok bemærket at det har været sådan læææææænge.
Things will change !! I promise ;)





Ingen kommentarer: