søndag den 12. maj 2013

Løbe tur nr 2 dette år...mon det bliver en vane?

I know - Jeg har talt om at gå igang noget før, MEN som også skrevet så er løb bare ikke lige min favorit sport. Jeg venter stadig på, at det bliver det...:-)

Dog havde jeg lige 30 min for mig selv idag hvor en løbetur passede perfekt ind plus jeg jo også skal til at have lidt km i de små ben inden mit event løb på arbejdet. Jeg har givet mig selv lov til at gå de 5 km hvis det skulle ende ud med det, men jeg er også samtidig temmelig konkurrence minded, så jeg tvivler selv på at jeg ender med at gå dem. Vi får se.

Sådan ser man så ud når man har overstået det. "Pinslerne"... Ej så slemt er det ikke, men indrømmet - det er ik en fornøjelse undervejes. Til gengæld er det fedt når det er overstået. Max pulsen denne gang blev 183 og jo tog 2 små gåpauser. Den ene efter en dejlig lang sej bakke. På toppen kunne jeg ikke helt få min puls ned så måtte lige helt ned i gear før end det hjalp.

De sidste par dage har ellers ikke været helt så aktive som de kunne. Fredag havde jeg ellers booket en spinnings time ind, men ik lige tilpasset med kæresten at han kunne være babysitter, så det var en nitte :( Ingen spinning til mig.
Ja ja.. næste uge bliver nu som altid halv fyldt med aktiviteter. Ridning, lidt styrketræning, makeup arrangement med søster og mor, besøge veninde (som jeg ikke har set i jeg-ved-ikke-hvor-mange-år..) og starte ridestævne.
Yep - den står på stævne næste weekend. Er vi klar ? nope.. bliver vi det ? Måske.

Men vi kommer helt sikkert til at lære noget af det, og tager det som en del af udviklingen. Det med at komme ud og vise hvor meget vi kan/ikke kan!

Jeg har dog vedligeholdt min squat challenge. Hvad med dig? Jeg har faktiskt ikke taget dem inkl vægte, men nu her i næste uge vil jeg (når det er muligt) inkl. dem. Skiftevis inkl 5 kg & 10 kg. Det skal nok give ballerne lidt ekstra arbejde. Jeg har overraskende nok ikke været øm nogen steder. Gad vide om det skyldes at jeg har delt de "høje" dage op? Ex 120 squat har jeg ikke lavet ud i en køre, men delt dem op over 3-4 gange. Det er først når jeg når omkring de 50 at lårbasserne begynder at blive lidt trætte, så det skal blive godt at sætte dem på lidt ekstra arbejde inkl ekstra vægt. Uhm yes :) Ser frem til det.
Fra mandag hopper jeg forresten med på endnu en challenge. Nemlig en 30 dags én som indeholder : leg raise, sit-ups, crunches og planke. Det er nu meget rart at have de små øvelser at kunne lægge ind i løbet af dagen og samtidig vide at man får brugt musklerne lidt.
Du kan jo altid lige lægge 10 squats ind når du alligevel skal på "the ladies room". Hvorfor ik? ha ha.. jeg ved det er skørt - men nogle gange kan det være en fordel at benytte selv de mest latterlige minutter man kan. Eller du kan lave dem mens du alligevel børste tænder - trust me. Det kan lade sig gøre.
Lav din planke mens der er reklamer. Følder du med i en serie som varer 1 time, så kan du jo når min 4 set af min 3 min varighed.
Eller dips fra sofakanten. Ja hvorfor ik? Vil du hellere glo på kedelige reklamer ? Nej vel.. op og igang så er du fri for at gøre dem senere :-) Blot en tanke....

Ingen kommentarer: