onsdag den 29. maj 2013

Morgen træning - styrke

Hva søren... jeg kom afsted til en omgang morgentræning. Mig som ellers er mega træt om morgenen og som IKKE er morgenmenneske.

Efter at have redet 2 heste igår var benene da også lidt ømme idag, men tog nu alligevel lidt squats og lunges med vægt på, samt en for inderlår og forsiden af låret. Hvorfor springe dem over bare fordi de havde været brugt igår ? Men for ikke at overanstrenge dem så tog jeg dog kun 8 rep i hvert sæt.

Jeg havde ikke nået at printe eller forbedre mig ordentlig på min Jilllian mave øvelser, så det må enten blive som ekstra her slut på ugen eller næste uge. Jeg skal nok lave et indlæg med kommentarer til om hvad jeg synes om det.

Mit program for idag:

12 min opvarming på crosstrainer, level 5

3 x 8 - 45 kg Leg adductor - inderside
3 x 8 - 35 kg stående kabel træk
3 x 8 - 25 kg leg extension - forsiden
3 x 10 biceps curls med 7 kg pr hånd
3 x 12 dips
3 x 8 - 25 kg lunges
3 x 8 - 25 kg squat

En øvelse mere for ryg, men som jeg desværre ikke lige har fundet ud af hvad kaldes.... korte af det lange : rygtræning. 3 x 8 - 35 kg

 Når jeg er oppe tidligt resultere det i sjove billeder - ref frk funny face..

Dvs 2 dages ridning og en omgang styrke. Evt hvile dag i morgen og træning igen fredag og søndag. Planlægger lidt at komme ud og løbe fredag/søndag, men må se ad. Vi er i jylland i weekenden, så med mindre jeg finder på andet, så bliver det nok til noget løb.

Ah.. igår fik jeg redet 2 heste. 2 fine nye heste som jeg skal skifte lidt i mellem i tiden fremover, men begge var super søde og jeg havde en skøn dag. Glæder mig allerede til at komme ud på dem igen. Den ene er meget ung og skal derfor til at lære det hele, så jeg får æren af at skulle lære den en masse. Det bliver da vildt fedt !!!

Ingen kommentarer: