mandag den 27. maj 2013

Ihh... ømme mavemuskler - var det ikke noget ?


Bikini tid - lige om lidt ? Eller det går jeg da rundt og sukker efter. Inden da kan jeg lige nå at træne mavemusklerne bare en kende mere. Det er tiltrængt, og selvom vi ikke kan punkt træne os til en fladere mave, så er der jo ingen som siger at maven skal glemmes vel ?



Gør som på billedet og "tap" din tåspids 15 gange og skift så til andet ben/siden

Øvelse nr 2 : stå som på billedet og vær opmærksom på at den ene foder pejer fremad. Bøj ned og op igen. Det er en rep. Lav 15 til hver side.

Stil dig i albue-planke versionen. Løft højre arm fremfor dig og modsatte (venstre) ben. Kør benet ud til siden og armen ned langs siden - som om du "flyver". "flyv" tilbage med armen foran dig og benet retur igen. Sæt benet ned og armen ned på albuen. Lav øvelsen på modsatte arm/ben.

Det er 1 rep - lav 15 i alt... :)

Læg dig i superman postion. Dvs med arme, bryst og ben løftet fra jorden. UDEN at røre med dine arme eller ben - brug da din kerne (core) til at dreje dig rundt om på ryggen og lav en crunch / mavebøjning som C viser på billedet ovenfor.
Rul tilbage på maven uden at brueg arme og ben. Det er 1 rep - Lav 15 !!!

Yes.. var det ikke noget ? Jeg skal helt sikkert prøve denne i denne uge. Både onsdag og i weekenden. Den står nemlig på ridning og styrketræning samt et par løbeture regner jeg med.

Source : Woman's Health



Ingen kommentarer: