onsdag den 16. april 2014

Et lille program til inspiration her til påsken !

Holder du påske ferie ? Du er garanteret inviteret til en masse påske frokoster ikke sandt ?
Husk at du ik nødvendigvis behøver at piske dig selv over dit indtag fra påske bordet.

Nyd det mens du er der, tag mindre portioner, lad være med partour at smage på det hele og du kan også sagtens tilpasse dine andre måltider de dage således, at du stadig holder dig indenfor rimelighedens grænser af kalorie indtag.

Derudover er der jo altid en lille trænings session som man kan pløje igennem. Jeg går ind for at man husker at slappe af når man har ferie, men hvis det stresser dig endnu mere ikke at træne de dage så træn hellere end at stresse dig selv udnødvendigt.
Såvidt jeg kan se på de hold jeg selv søger på i FW så er det lidt begrænset for hvad der er, men fortvivl ikke - du kan jo altid tage ned i centeret og træne for dig selv ELLER du kan hente inspiration fra dette program og træne lidt hjemme.
Du er også velkommen til bare at køre dette program igennem :

Source : pinterest.com

No matter what - så får du pulsen op på denne og ikke nok med det - du kommer kroppen godt igennem. Du behøver (som du kan se) ingen redskaber andet end lidt gulvplads, dit træningstøj, lidt vand og dig selv !!

Afsted med dig .... Du vil elske det bagefter og måske også når du sidder til mormors påske bord inkl alle dine yndlingsretter!

Ingen kommentarer: