lørdag den 29. juni 2013

3 uger uden "pasta, ris, kartofler & brød"....

Så rundede jeg endnu en uge. Det går overraskende godt, men som man siger så tager det altså tid at lave om på sine vaner.
Jeg har været nød til at spise ris en enkelt dag (var ude og spise hos venner og det var en ris ret inkl sovs... Så med mindre jeg skulle sidde kun og spise sovs så.... ), men jeg er jo på ingen måde på en streng diæt så det går jo :-)

Tør man håbe på, at det rykker nu ? Jeg tør næsten ikke, men jeg "kom til at snyde" i form af at gå på vægten her i morges - dvs ud over min ugentlige vejning. Den fortalte yderligere nedgang! Ikke så dårligt!

Sweat is fat crying.... !!! Ohhh Yeahh

Jeg er endnu en cm ned i taljen. Jo nedgang er altid godt, langtsomt og godt. Jeg er jo desværre en person som ikke ejer særlig meget tålmodighed, men når det er sagt, så synes jeg det er ok at der ikke sker kæmpe fremskridt fra uge til uge. Jeg er jo i forvejen ikke overvægtig, så jeg ved godt at det kommer til at tage tid. Plus at jeg ikke er på diæt og jeg dyrker så meget motion jeg kan og orker (indenfor den tid jeg har tilrådighed), men jeg ville nok opleve større forandringer hvis jeg skruede op for motionen og ændrede på maden.

MEN..... det er ikke det jeg vil. Jeg har ikke viljen til at stå op kl 05 om morgnen for at træne, eller træne 2 gange om dagen. Jeg har ikke noget jeg træner i mod, andet end at blive mere strammet op og blive endnu mere stolt af min krop. Er jeg ikke stolt af den nu? tjo... men vi kvinder kan og vil altid stræbe efter mere. Sådan er vi bare !

Spørgsmålet er hvornår man bliver rigtig tilfreds. Er det når jeg rammer et bestemt nr på vægten? Nææ det vil jeg ikke tro. Er det når jeg står men en six pack ? Jo det kan meget vel være, men jeg kan ikke se mig selv komme dertil. Hvis jeg skal det, skal jeg jo ændre drastisk på min mad og få fedt procenten meget længere ned end jeg overhovedet er i nærheden af. Jeg nyder mit glas rødvin i weekenden - vil jeg droppe det for en 6pack ? 
Nej ikke som mit liv er lige nu. Ville jeg hvis jeg trænede mod en konkurrence ? Jo det ville jeg nok, men når man så har stillet op i den konkurrence, stiler man så ikke efter en mere, og en mere osv ? Det er jo det man oftest gør. 
Jeg gør det jo selv, bare indenfor rideverdenen.

Nå men nok om det. Jeg er glad for resultat af mine 3 uger. Jeg synes det går overraskende nemt i mange måltider og det er stadig kun i min frokost i weekenden, at jeg kan få "kreative udfordringer", men sålænge det ikke er ved hvert et eneste måltid, så synes jeg ik det er et problem. Er det et problem nu da? Nope. Vil du forsætte ? Yes sir ! Hvor længe ? Det ved jeg ikke, men jeg havde jo besluttet mig for 4 uger, så som minimum skal jeg lige have en ekstra uge med.

Ingen kommentarer: