søndag den 2. juni 2013

Weekend, afslapning, løbetur og planken!

Denne weekend er vi på besøg i det jyske og nøj hvor har det været godt vejr, mens vi har været her. Det har betydet at jeg stortset kun har ophold mig udenfor denne weekend. Luksus :-) Elsker når solen kommer frem, men hvem gør ikke det.

Jeg fjollede lidt rundt på græsplænen fredag. Fik lavet min 8,30 min ud af de 20 min for denne uges planke. Jeg har kun fået nået 2 min på bolden derhjemme inden vi drog afsted, men de skal jo forresten huskes at lægges til regnskabet. Med 3 ½ min planke igår er vi jo så oppe på 14 min. Dvs at idag søndag behøver jeg kun de resterende 6 min. Peace of cake. Tror dog at jeg splitter den op over 2 gange. 2 x 2 min i skrå planke (dvs 2 min på hver side), og resten som alm albue planke eller måske gemmer jeg lidt minutter til i aften, hvor jeg har mulighed for at gøre det på bolden derhjemme. Dont know yet. De skal nok blive gjort - that's for sure !!!

Uhm torsdag aften tog vi til Pink koncert i jyske bank boxen i Herning. Sikke en koncert ! Lyden var ikke den bedste, men Pink i sig selv leverede klart varen. Nøj.. Jeg har set hende 2 gange tidligere så jeg vidste at hun ville lave et godt show, og det gjorde hun.
Svigermekanikken bor jo i Grenå, så det var nemmest at køre dertil efterfølgende og vi lavede så en hygge weekend ud af det.
Det er altid skønt, at slappe af, se familien, sove længe, spise god mad og lave lidt sport. Jeg fik slappet godt af alle dage og læst i en bog, nydt vejret osv.

Lørdag valgte jeg dog (da det nærmest var varmest... og spørg mig ikke hvorfor - dyb dumt et eller andet sted), at være lidt aktiv. Hoppede i trænings tøjet og fik løbet mig en tur. Det var en lidt halv hård tur - det skal jeg ikke afvise, men det at solen skinnede fra en sky fri himmel og jeg ikke havde mulighed for at løbe i skyggen, gjorde absolut ik turen nemmere. Pyhhh... he he.. og husk så også lige, at som sagt før - løb er ikke min favorit sport, men havde jo ligesom ikke en hest at hoppe op på ryggen af. Fik rundet lidt over 4 km på 30 min (nej ikke en super tid - men når man kun har løbet 3 gange i år og ikke elsker at løbe så tager det tid at ændre tiden til det bedre) og brugte så 10 min på afkøling og udstrækning = 407 kcal forbrændt... Lovely :-)

Lavede 3½ min planke bagefter og forsøgte mig med lidt "stå på hovedet". Det var sjovt. Et eller andet sted havde jeg forventet at det var meget sværere og nej det er heller ikke super mega nemt (jeg kan ik holde mig stående i den position i 5 min), men jeg kunne komme op... Det var jeg lidt overrasket over :-) Positivt overrasket over!

Men er spændt på næste uge - om hvor mange minutter vi samlet skal "planke den"... he he... du ved helt sikkert hvad jeg mener, selvom man ik kan sige sådan.
Næste uge bringer forhåbentlig også lidt motion med sig. Planken - den siger sig selv. Ville rigtig gerne min. 2 gange styrke træning og så lidt løb oveni. Jeg har ikke nået at lave min "jilllian mave øvelser" endnu, så dem er jeg stadig spændt på at prøve. Uhh med en del minutters planke oveni, så skal de kære mavemuller nok blive ømme. ahh....

Ingen kommentarer: