mandag den 18. februar 2013

Day1 level 3

Jeg tjekkede lige op på hvilken dag jeg var nået til, da jeg faktisk troede at jeg manglede day10 på level 2 og at det var den jeg skulle tage her idag, men fandt ud af at jeg faktisk var kommet til Day1 level 3! yaahhh!!!

Så det var bare igang. Sjovt nok var jeg faktisk ikke super motiveret til at træne (efter en dag med ren afslapning foran tv & pc), men at finde ud af at jeg skulle igang med et nyt level gjorde mig faktisk pænt interesseret igen. Sådan er jeg bare... det skal helst gerne være nyt og spændende indenfor et kort tidsrum. Nok også derfor at den her challenge faktisk holder mig godt motiveret. Man er jo kun på hvert level i 10 træningsdage og så er man videre til et nyt.

Dog må jeg sige, at det er GODT at det er delt op i 3 levels og at man ligesom oparbejder sig til hvert niveau. Jeg ville jo på ingen måde sige, at jeg var i super dårlig form inden jeg startede dette, men der er ingen tvivl om at man får pulsen op og sved på panden. Samt at man virkelig kan mærke en forskel på sværhedsgraden på de 3 niveauer.

Niveau 3 forkusere en del mere på hårdere øvelser som ex "Rock jumps" - de er en del af cardio øvelserne og kommer lige efter sumo squath jumps. Jo tak - man kan mærke man lever. :-) Jeg måtte faktisk endda holde en pause! Det er ellers ikke sket længe.

Så level 3 var både fedt, hårdt og spændende. Jeg glæder mig allerede til at prøve det igen & igen over de næste par dage.

Efter challengen, lavede jeg som altid lidt ekstra øvelser. Jeg havde jo sagt at jeg ville prøve den her serie som "Blonde Ponytail" havde lavet ang. arm træning.

Man laver dette sæt 4 gange, 10 stk ved hver øvelse :

1. T-armbøjninger (Push up to "T")
2. Thrustres (man løfter sine vægte fra squath position, op og til strakt arm over hovedet, jeg tog ½ delen med min 1,5 kg vægte og ½ delen med 5 kg - de brændte godt i baglår og mave muskler)
3. Walking planks
4. Hand relases push-ups
5. High Pull Lawnmowers (man er igen i squath postion, 1 vægt - dvs en arm ad gangen - skrådt nedefra og op over hovedet til strakt arm.) Jeg tog 5 kg vægte til denne.

Det tog mig ca 15 min at lave 4 sæt af 10 øvelser på hver. Dette var uden at skynde mig, men med en konstant ok fart. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at "barbere" noget af denne tid og dermed komme ned på 10 min. Det er realistisk når man har gjort øvelser et par gange ved man bedre hvilken der kommer hvornår & hvordan. Men al begyndelse er svær :-)

Jeg er pt ikke super øm i min arme, men undervejs blev jeg da træt i dem og selve armbøjningerne i øvelse 1, gav mig sammenbidte tænder i runde 2 & 3. Runde 4 er det bare at bide det i sig og tænke "det er sidste sæt så er jeg færdig!". Det får mig som regel igennem... Jeg skal naturligvis ikke sige om jeg er øm i morgen, men jeg har planer om at lave denne serie hele denne uge for ligesom at give lidt variation til træningen. Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg er tilfreds, da jeg ikke synes man får pulsen mega meget op, men omvendt er det jo mest muskler jeg ønsker at få frem, fremfor en bedre kondi :-)

Efter da var det tid til en velfortjent omgang aftensmad, som idag mest bestod af "tøm køleskabet" og som stadig skulle være indenfor rimelig niveau af kalorier. Formiddagen, specielt, er der hvor jeg er mest sulten. Eftermiddag og aften skal jeg "bare" have lidt for at holde mig mæt. Min udfordring ligger klart i at holde det indenfor et lavt kalorie indtag over morgenen og formiddag samt frokosten med.

Jeg har spist 2 protein barer (1 på 99 kal & en på 210 kal) i løbet af dagen udover mine "almindelige" måltider, så jeg havde ikke mange kalorier at gøre godt med, plus jeg ville have en protein shake efter træningen til at tærrer på natten over.
Min aftensmad er 100 gr kylling (stegt med hakkede mandler), 68 gr tomat (svarende til 4 stk cocktail tomater), 112 gr gulerødder (2 stk) og 90 gr brocolli. Min dressing var idag lidt balsamico. Dette blev ca 315 kalorier ialt. Så klart på den "billige" side af kalorier men stadig fint mættende.

Det bedste var min shake - protein choko shake blandet på vand. Uhmmm smager som kakaomælk. :-)


Ingen kommentarer: