fredag den 22. februar 2013

Weekend i sigte!!


Åhhh... hvor bliver det skønt med weekend !!!

Selvom denne uge var 1 dag mindre (jeg havde nemlig fri mandag), så synes jeg nu alligevel at den har formået at trække lidt ud. 
I et godt stykke tid har jeg gået og sukket efter flere arbejds opgaver på arbejdet og jeg skal love for at de nu er dukket op. 
Hele ugen har jeg gået hjem med tungt & træt hovede hvilket jo i nogen henseender kan være en ok ting fordi man så ved at man har brugt de grå hjerneceller, men andre gange kan det altså være en smule drænende (eller det kan det være for mig).
Igår var det planen at jeg skulle træne, men da jeg kom hjem kl 21 tiden var jeg slet ikke oplagt til det. Normalt ved jeg godt, at går jeg først igang så ender jeg ud med en dejlig fornemmelse og det at skabe energi i form af træning GIVER energi. Men men... lige igår måtte jeg indrømme, at jeg ikke orkede - heller ik for at få mere energi. Man skal også huske på nogle gangel, at give sig selv lov til at slappe af...

Med det sagt, så er det fredag idag - jeg kan lige nå en omgang hurtig styrketræning inden svigermekanikken venter.
I weekenden er de på besøg og vi skal blandt andet i teatret i morgen. Det skal nok blive hyggeligt. Jeg synes altid det er dejligt "anderledes" at gå i teatret end ex ind og se en film. Desværre får vi ikke gjort det særlig ofte, så da vi blev inviteret sagde vi ja med det samme!


Rigtig god weekend til jer alle. Håber I får en skøn en af slagsen... nu er det tid til lidt power træning og derefter hyggeligt selskab.. !! Ses !!




Ingen kommentarer: