tirsdag den 19. februar 2013

5 ugers træning - der sker lidt efter lidt

Det var jo d 12/1 jeg startede med challengen, og det kommer til at tage mig i alt 8 uger. Jeg er lige startet på uge 6 og level 3. Her skal jeg jo være på i 2 uger (10 træningsdage), så i uge 10 / marts måned burde jeg være færdig.
Jeg starter nok ikke forfra på denne, men tror jeg forsætter med mine dvd'er marts og april måned ud. Målet er maj/juni månede, men det ville jo være fedt hvis det blev nået inden.

På de 5 uger har jeg tabt ca 1 kg fedt og sammenlagt knap 10 cm fordelt på kroppen. YES !!!

Jeg var skeptisk - det indrømmer jeg og specielt fordi jeg jo er en, med ingen tålmodighed, så forventede jeg alverdens resultater efter 2 uger. Nu synes jeg jo at jeg havde trænet intensivt, flittigt og til stregen af min udholdenhed mange af gangene, men stadig uden synligt resultat.
Jeg ramte en mur efter de første 2 ugers træning - mere om det i et andet indlæg.. for den var sej at komme over, jeg klarede det dog og har nu mod på det igen. Mod på at træne og forsætte med at se lidt forandringer ske.

Er der mon nogen udvikling at spore på min arm? Hmmm kan ikke rigtig selv finde ud af det - om der er eller ej. Jeg er igen - I know - meget utålmodig. Der sker jo ikke markante ændringer på kun så kort tid.
Nok meget naivt at tro det. Der er andre som har trænet i flere måneder og først nu er ved at kunne ane forandringer, så fordi jeg har løftet lidt/trænet lidt de sidste par uger, gør jo ikke at der er en markant udvikling.. ha ha ha.. dumme mig..
(billedet til højre er faktisk det nyeste og omkredsen på min arm er blevet 0,5 cm mindre end da jeg startede.)

Jeg er heldigvis en forholdsvis stærk kvinde i forvejen, men det gør ikke, at jeg ikke vil blive endnu stærkere. Nope - jeg er stadig meget motiveret af hvordan mange kvinder har "store" flotte arme fyldt med muskler. Tag ikk fejl - de er ikke helt så markante og tydelige når man ikke flexer men viser sig flot og tydeligt når man så gør.. Det er sådan jeg vil være !
Lige nu synes jeg mine arme ser tykke ud... Tror jeg skal lade være med at fokusere så meget på det.


Der er ingen tvivl om, at det er nemmest hvis man bliver bakket op og støttet på hjemmefronten. Faktisk har min kæreste valgt IKKE at kommentere så meget på emnet, men i stedet stiltiende støtte mig. En meget klog beslutning. Jeg stresser over folks (dem jeg har tæt inde på livet) kommentarer om udviklingen / processen osv. Hvis han begynder på at kommentere for meget på om hvilke dage jeg vælger at lægge hvile dage ind, bliver jeg max irriteret. Istedet kommenterer han på antal sæt af diverse øvelser med "orghh - det var sgu godt klaret - sejt. Sådan!".
Disse kommentarer er velkomne da de jo stadig er motiverende. Ikke kommentarer som "skal du ikke træne idag? Du bør vel ikke holde hviledag idag når du ikke nåede det igår"... ect ect. Sådanne kommentarer kunne han sagtens have fundet på at komme med - men det var tidligere. Vi lærer jo hele tiden... he he...

Jeg synes det er fedt endelig at kunne se på bukserne at dellen ikke er helt så stor længere, at tøjet sidder lidt løsere end før og at man ikke er nød til at købe nyt i større størrelser, men man måske endda kan komme i noget af det "gamle".
Idag har jeg et par busker på som jeg købte sidste forår. Det er en størrelse 36 i Karen Millen hvilke ikke er store i størrelserne. Nu tænker du så måske "hvad fanden brokker hun sig så over"... Fair nok - men husk på at jeg ikke skrev noget om at dellen var helt væk. :-) Jeg vil ikke ned i str 34 i bukser, men jeg vil gerne have at str 36 sidder pænt og ikke strammer.
Jeg har altid været en str 38 foroven og 36 forneden. Det skulle helst gerne ikke blive større i størrelserne ! ex var jeg nok mest en str 40 forneden her da jeg startede.. jeg har dog ingen i str 40, men selv mine str 38 sad stramt og viste fint mavedelle... jeg ville bare IKKE købe større str. Jeg ved at gør jeg det, så kommer jeg aldrig tilbage. Så hellere rende rundt og være ked af hvordan de andre sidder - det motivere mig til at komme igang med at ændre det !

Der er ingen som har kommenteret på om de kunne se en udvikling. Her mener jeg familie, venner, arbejdskollegaer, men omvendt var der heller ik en eneste som kommenterede på jeg blev større. Jo min mor, og hun har faktisk sagt at hun kan se at det ligesom er blevet strammet lidt op det hele kontra da jeg startede.

 Idag skal jeg mødes med en veninde efter arbejde, men skal lige nå et kort træningspas ind inden. Det er dog på job, så jeg får ikke lavet min challenge. Eller det regner jeg ik med. Tror i stedet at det bliver en del vægttræning. Er jeg ved at blive helt mandelig siden jeg nærmest "craver" efter vægttræning ??? WTF... seriøst ?? ha ha ha... Ej jeg ved at jeg er så forfængelig, at en god kondi ses ikke nødvendigvis og man sagtens kan være skinny fat - men en tonet krop kan tydeligt ses. Så mon ikke det siger sig selv hvorfor jeg er muskel fikseret ?? he he...






Ingen kommentarer: