tirsdag den 12. februar 2013

Keep it simple ! Jeg stinker til at holde det enkelt...

Ha ha ha... jeg mener det - jeg er VIRKELIG dårlig til at holde tingene enkle, om det så gælder mine mål, min træning, min daglig dag, mine opgaver på arbejdet eller andre ting.

Tror måske eneste område jeg er god til det er mht min søn. Hvis jeg selv skal vurdere det... he he.

Vores adm.direktør nævte igår på vores månedslige info møde, at vores business i den grad handler om at holde klarhed (han brugte det meget bedre ord "clarity". Hvorfor er det at det bare lyder bedre og mere motiverende når det er på engelsk?).
Ikke kun over vores egne opgaver, men over vores brands, vores målsætninger og lige så meget i alt andet. Det fik mig til at tænke... det samme gælder jo i alle livets faser og vinkler.

Hold clarity - make it simple!

For mig er det nemmere sagt end gjort. Jeg har alt for mange "jern i ilden" ofte og får gentagne gange mange nye ideer som jeg skal/må afprøve, men oftest så er tiden der ikke til det og så ender jeg op med at skuffe mig selv. 
Skidt og mega dårlig vane. 

Jeg har med vilje ikke sat mig nogle store mål for 2013 for jeg går ikke ind for dem. Det hænger nok sammen med at jeg VED at jeg er elendig til at holde dem og nå dem. 

Mål kunne eksempelvis være:
- løbe DHL stafet
- deltage i ... (sæt selv aktivitet ind)
- ikke spise slik og kager
- ikke drikke alkohol
- osv osv...

Jeg har dog sat mig for at jeg skal lave min "challenge" til ende og så må vi se om jeg finder på en ny at holde. Indtil videre går det så som så. Jeg træner og gør det gerne. Jeg kan lide det og synes det er fedt når man kan mærke man bliver en snert bedre fra gang til gang, men jeg vælger det jo også nogle gange fra, til fordel for ridning exempelvis. Jeg har altid redet og det er og bliver min ynglings sportsgren. Det er naturligvis trist, at man ikke kan blive mere trimmet af at ride, men man skal heller ikke undervurdere hvor meget det trods alt kræver at ride.
Mange tror fejlagtigt, at vi jo bare sidder deroppe og får hesten til at gøre alt arbejdet. Tja.. til jer der er så dumme (jo jeg må godt sige dumme, for det er i desværre... eller rettere sagt meget uvidende) at tro det - lad os bare ride en tur sammen og lad os så se hvem af os der er mest forpustet og har mest ondt i kroppen. Det er nok dig... :) he he. 

 Jeg har sat mig nogle mål for 2013 - dvs at blive mere trimmet, helst gerne komme ned på en vis vægt og generelt mindske min omkreds forskellige steder på kroppen.

jo man kan sige at jeg har sat mig mål også. Lad os se om jeg kan holde dem.... de er jo heldigvis ret langsigtede og "bløde", der er rum til at ændre / modificere dem undervejs.

Indtil videre (dvs fra d. 12 januar hvor jeg startede på alt det her) har jeg tabt mig 8,5 cm fordelt over mine "mål punkter".

Bryst : 90 cm
Talje : 78 cm
Hofter : 86 cm
Arm : 26,5 cm
Lår : 54 cm     

Jeg mangler "stadig" at formindske mig med sammelagt 8,5 cm endnu før end jeg når det opsatte mål, men jeg tror nu det bliver justeret undervejs. De mål jeg har sat mig burde være realistiske, men de kommer også til at blive sat endnu længere ned undervejs når jeg når derhen.

Vægtmæssigt har jeg KUN tabt mig 200 gr fedt siden starten. Jeg var ellers ned på næsten 600 gr, men grundet mine 2 sidste uger ikke har været 5 dages træning, er jeg sikker på de har en finger med i spillet.
Jeg spiste også kage til fastelavn, varm kakao & flødeskum samt fik vin både fredag og lørdag, så jo når man ikke træner alle dage FULL ON.... og samtidig ikke holder igen på kalorierne, så ved man jo godt at det går udover en selv. 
Jeg er fortrøstnings fuld. Så længe min "måle punkter" ikke har ændret sig besyndeligt til det værre, så føler jeg, at jeg nok skal nå mine mål og har det ok med et par mindre intense trænings uger. :-)



Ingen kommentarer: