onsdag den 13. februar 2013

Aftensmad inspiration #2

Dette var min aftensmad igår. 

Fiskefrikadeller, kogte gulerødder, rødbeder, knoldselleri, grønne linser & tomater.

Min ret kom "desværre" op på ca 870 kalorier i alt, så vil du ned på omkring de 500 kalorier, skal du skærer ned på de grønne linser (de indeholder utroligt nok mange kal) og evt droppe en af grøntsagerne. Eller det vill jeg gøre. Jeg synes man skal have noget fisk og de 2 "deller" var 119 gr (175 cal) så det er jo ik dem som er dyrest i regnskabet.

Hvis du skærer ned til 40 gr grønne linser og ingen rødbede er du under 500 kal. :-) Jeg kunne dog heller ikke spise op og faktisk kom jeg nok endda til at spise mere end jeg burde, da nærmest halvvejs igennem retten var jeg mæt. De grønne linser mætter utrolig godt. Jeg hældte en smule olivenolie og citron saft over dem efter de er kogt. Dette var en rest fra i mandags som jeg brugte i stedet for ris. Dog kan jeg se at ex hvide ris ikke koster lige så mange kalorier - tilgengæld er de heller ik så protein indholdige som linserne. Så pas på dem :-)
Da jeg dog skulle træne senere og havde holdt igen i løbet af dagen på kalorierne gjorde det ikke så meget.

Idag har jeg snacket med denne som frokost da jeg inden frokost tog en protein shake med banan, frosne jordbær, skummetmælk og WHEY protein. Smagte skønt, men der er også en del kalorier i, så det måtte udgøre mit frokost måltid og jeg har derfor som eftermiddags snack spist dette : 

En kop lakridsrods the, 100 gr æble & 20 gr PB. Mums...
 

Ingen kommentarer: