mandag den 4. februar 2013

udvikling ? Eller mangel på samme

Ihh... nu ejer jeg jo ikke verdens største tålmodighed, men for pokker hvor ville det være skønt hvis der var større udvikling at spore.

Dette er udvikling på 2 uger ca.... jeg synes selv der er lidt forskel, men he he... slet ikke nok. Jeg vil rigtig gerne have fine tydelige tonet arme. Dog er jeg fra naturens side af meget bred oppe for oven (har en V krop.. med indbygget bump.,... ha ha ha) så jeg vil heller ikke blive FOR bred for oven.
Problematisk.. :)

Jeg har pt kun 1,5 kg & 5 kg vægte, men 2 * 25 biceps løftninger med 5 kg kan jeg dog godt mærke når vi når til hver nr 21.... Med tiden skal det nok blive godt og med tiden bliver antallet sat op.

Jeg kommer til at lave et indlæg (forhåbentligt i morgen) om hvilke øvelser jeg har lavet de sidste par dage ud over "the challenge". Synes selv jeg har været dygtig aktiv. Kæresten roste mig i weekenden for mit flittige arbejde. Kom med kommentarer "ohh den er hård den der."
Mit svar - den har jeg allerede taget 25 stk af og skal lige nappe 25 mere... hans svar "hold da op - det er sgu godt klaret"...
Det er altid skønt at få ros!! Ros og opmuntrende kommentarer af kæresten er absolut heller ikke ringe. Tik tak kæreste :)

Ingen kommentarer: