mandag den 11. februar 2013

I want these... !

Jeg arbejder som sagt på at få tonet mine arme en hel del mere end de er, og jeg har blandt hende her som forbillede.. Eller mål "billede".





Jeg synes de ser fantastiske ud. 

Min mor kom med en kommentar om "det er da ikke dine arme du skal træne, du er jo så bred i forvejen over skuldrene (hvilket er sandt - desværre), men i stedet din mave".
Bum - tag den !

Min mor har fat i noget, selvom jeg ikke vil sige at hun har direkte ret. Jeg har brede skuldre og min største bekymring er muffins dellen omkring mavsen.
Men når det er sagt, så er hun forkert på den for man kan naturligvis træne sin mave region, men du kan træne og træne til udødelighed uden rigtig at få det resultat du ønsker.
Træn hellere flere områder på kroppen hvor du ønsker udvikling og generelt er en "hel krops workout" bedre end kun at træne enkelte områder.
Ex så har mange mænd tendens til at træne arme, skuldre, ryg men ingen ben... dermed går de rundt og ligner en oppustelig Skipperskræk men med tændstikke ben. I min verden er det altså ik super smukt eller særlig smart.

Mange kvinder tror at styrke træning kun er for mænd og at de får for store muskler ved styrketræning. Det gør de ik, i stedet får de en flottere mere tonet krop. Specielt ved at træne hele kroppen.
Du kan dele det op, således at du laver et program som den enkelte dag kun koncentrere sig om armene eller benene. Naturligvis.
Jeg har ex ikke haft meget fokust på mine ben i mine ekstra øvelser, men jeg får også trænet dem ved både jumping jacks, høje knæløft og sjip. Plus jeg jo i min challenge har en hel del lunges og squath med i. Dermed føler jeg ikke jeg pt har mere behov for at træne dem, men forsøger at køre en "all around" ved at blandet både cardio øvelser og styrke / core i mine ekstra.

Frk. Blondponytail har lavet en video hvor hun træner arme og core. Du kan se den her : 

Blonde ponytail - toned arms

Men jeg regner med at prøve hendes "cirkel" her i denne uge. Jeg skal nok vende tilbage med kommentarer om hvad jeg synes. Jeg håber på at være godt øm i kroppen bagefter... yahhh... !!

Ingen kommentarer: